Ανήλικος στην Πέλλα προκαλεί σοκ: Τι σημαίνει γι’ αυτόν το παράπτωμα;

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινότητα της Πέλλας, μετά από σοβαρές καταγγελίες για bullying που διαπράττει μια ομάδα μαθητών σε παιδιά γυμνασίου, με το πιο σοκαριστικό περιστατικό να είναι η περίπτωση ενός ανήλικου που φέρεται να έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο ενός συμμαθητή του.

Η μητέρα του θύματος μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR και αποκάλυψε ότι ο αρχηγός της συμμορίας αγνοεί τα πάντα και συστηματικά παραβιάζει τα απαγορευτικά μέτρα που του απαγορεύουν να πλησιάζει τον 14χρονο μαθητή.

“Το παιδί μου φοβάται να πάει στο σχολείο. Τον χτύπησαν, πήγαν να τον πνίξουν. Το παιδί αναφέρθηκε στη διοίκηση του σχολείου, αλλά αντιμετώπισε αδιαφορία. Τώρα παρακολουθείται από ειδικό, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας”, δήλωσε.

Στην εκπομπή μίλησε επίσης η μητέρα ενός κοριτσιού που επίσης έπεσε θύμα της συμμορίας. “Η παρέα αυτών των πέντε έκανε επίθεση και στο παιδί μου. Καθόταν στην αυλή και πλησίασε ο αρχηγός λέγοντας ‘φύγε από εδώ για να καπνίσω’, η κόρη μου του απάντησε να φύγει πιο μακριά και τότε εκείνος την απείλησε. Το παιδί μου ανέφερε το περιστατικό στη διοίκηση, την κάλεσαν στο γραφείο, αλλά αυτός δεν καταλαβαίνει. Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα, αλλά εκείνοι παραμένουν άνευ ικανοποίηση.”

Επιπλέον, όπως αποκαλύφθηκε, υπάρχει και ένα τρίτο περιστατικό όπου η ίδια συμμορία επιτέθηκε σε ένα παιδί κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Κέρκυρα. Τα μέλη της συμμορίας είναι τόσο ανεγκέφαλα που, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώτου παιδιού, τηλεφωνούν και απειλούν ακόμα και τους γονείς τους.

Τα παιδιά και οι γονείς αισθάνονται αβοήθητοι, καθώς ούτε το σχολείο ούτε η αστυνομία φαίνεται να έχουν καταφέρει να τους σταματήσουν.

Written by admin

Σε ένα κινηματογράφο βρέθηκε πορτοφόλι, που ήταν χαμένο για 71 χρόνια! Περιμένετε να μάθετε σε ποιον ανήκει

MasterChef: Αμφίλεγμα με τις αντιδράσεις για την προσωπική προσέγγιση στον ανταγωνισμό