MasterChef 5 Spoiler (01-05): Η Μαρίνα Ντεμολλάι είναι κακιά μάγισσα ή μαχήτρια της ζωής;

Χamos

MasterChef 5 Spoiler (01/05): Μπαίνουμε στην 12η εβδομάδα για το MasterChef 5 Spoiler του STAR, και την Τετάρτη επιστρέφουμε στην δράση με μια ακόμα αποχώρηση.

Ποιος είναι ο pastry chef Χρήστος που έχει ξετρελάνει την Μαργαρίτα; (Vids)
Αλλά αυτές τις ημέρες που είμαστε χαλαρά θα πούμε και κάτι παραπάνω για τους πρωταγωνιστές του αγαπημένου μας διαγωνισμού μαγειρικής και φυσικά εννοούμε τους παίχτες.

Μαρίνα Ντεμολλάι
Με την “κακιά” του σπιτιού θα ασχοληθούμε σήμερα. Την Μαρίνα Ντεμολλάι. Αλλά είναι όντως έτσι όπως φαίνεται και στην πραγματική της ζωή;

Η αλήθεια είναι ότι είναι σίγουρα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του σπιτιού. Από τις πρώτες ημέρες μέχρι και σήμερα.

Μπήκε με τις καλύτερες προοπτικές αλλά στην πορεία αποχώρησε και τελικά επέστρεψε πολύ εντυπωσιακά με τις επιστροφές.

Μια δοκιμασία αποχώρησης ντέρμπι – Αυτός αποχωρεί

Στο ξεκίνημα  ξεχώρισε για της μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και για την συμπεριφορά της. Προκαλούσε με την στάση της, πολλά, κυρίως αρνητικά σχόλια, αν και στις περισσότερες των περιπτώσεων θα τα λέγαμε υπερβολικά. Είναι να μην σε βάλουν Blacklist τα τηλεθεατόπουλα και το twitter. Μετά άντε να καθαρίσεις.

Απαντήστε στο POLL του xamos.gr ποιος παίχτης θέλετε να αποχωρήσει εδώ

Από μικρή είχε μάθει ότι αυτό που δεν σε “σκοτώνει” σε κάνει πιο δυνατή. Αν και σε νεαρή ηλικία δεν ήταν η δυναμική γυναίκα που βλέπουμε τώρα. Αλλά οι περιστάσεις στην ζωή την άλλαξαν.

Το πρόβλημα με την όραση της
Σε μικρή ηλικία κοντά στα 14 χρόνια της παραλίγο να χάσει την όραση της. Τελικά μετά από πολλές περιπέτειες κατάφερε να βλέπει σε ποσοστό 75%. Το πρόβλημα προήλθε από μικρόβιο που κόλλησε από μια γάτα (τοξόπλασμα) και για δύο χρόνια ήταν συνέχεια σε νοσοκομείο για θεραπείες.

Το αποτέλεσμα ήταν η παίχτρια με Αλβανική καταγωγή να φτάσει 120 κιλά, και η εμφάνιση της ήταν η αιτία να δεχτεί αμέτρητες φορές μπούλινγκ.

”Ενώ είχα να ακολουθήσω μια πολύ  ειδική διατροφή αλλά δεν μπορούσα να κόψω το αλάτι και την ζάχαρη”

 Όταν ο Νίκος Σκορδάκης πήγαινε ραντεβού στα τυφλά!
Απέφευγα να βγω από το σπίτι για να μην με βλέπουν, γιατί από την μία η εξωτερική μου εμφάνιση και από την άλλη η Αλβανική καταγωγή μου ήταν η αιτία πολλών επιθέσεων εις βάρος μου.

Με την βοήθεια του αθλητισμού κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα της και έφτασε μάλιστα στα 16 της χρόνια να παίζει χάντμπολ σε ομάδα της Α1. Τελικά η όραση της μέχρι και σήμερα είναι στο 75%.

Πλέον είναι παντρεμένη έχει δύο παιδιά, αλλά ακόμα και έτσι δεν σταμάτησε να κυνηγάει το όνειρο της.

Μπήκε στον διαγωνισμό μαγειρικής και έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της. Ότι ήρθε για να μείνει.

Από τις πρώτες ημέρες έδειξε τις μεγάλες φιλοδοξίες της και δέχτηκε από την αρχή επίθεση από 3-4 παίχτες που την είχαν στοχοποιήσει, και αυτό πέρασε και στα τηλεθεατόπουλα και η κατάσταση ξέφυγε. Η κακία, η μάγισσα και πολλά ακόμα παρατσούκλια την ακολουθούσαν καθημερινά στα σχόλια που βλέπαμε στα σόσιαλ.

Η αποχώρηση και η μεγάλη επιστροφή
Αξέχαστο το ξέφρενο πάρτι που στήθηκε από το Twitter και όχι μόνο με την αποχώρηση της.

Η ίδια είχε πει όμως όταν έφευγε: Αν μου δοθεί η ευκαιρία για να επιστρέψω θα την κυνηγήσω.”

Κάτι το οποίο το έκανε και γύρισε θριαμβευτικά στον διαγωνισμό. Μην ξεχνάμε ότι έβγαλε εκτός διαγωνισμού την Μαρία που ήταν από τις παίχτριες που περιμέναμε να δούμε στην πεντάδα.

Επέστρεψε ακόμα πιο δυνατή από πριν, και  με άλλη στρατηγική ή με τον κανονικό της εαυτό;

Το σίγουρο είναι ότι το διάστημα που έμεινε εκτός διαγωνισμού της δόθηκε η ευκαιρία να δει τα λάθη της, και μαγειρικά, αλλά και από πλευράς στρατηγικής, και φαίνεται έτοιμη να δώσει απαντήσεις σε όσους την αμφισβητούν.

Ο Ιωάννης και ο Διονύσης με την Ανούς πήραν μια μικρή γεύση πολύ πρόσφατα.

“Μάγισσα” λοιπόν ή μια μαχήτρια της ζωής;

Θα το ξέρουμε πολύ σύντομα.

Για το τέλος τι σας έχουμε;
Καθημερινά το Trailer από το Masterchef 5 στο κανάλι μας στο YouTube, Spoiler TV.

Και κάτι πολύ φρέσκο για όλους τους φίλους μας. Ξεκίνησε το κανάλι μας στο YOU TUBE που θα έχει να κάνει μόνο με ριάλιτι, και φυσικά με πολύ survivor. Για να συμπληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ενημέρωση σας.  Μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sport365

Διαβάστε επίσης »

Χamos

ESPN: «Ο Καβάνι συζητά την παραμονή του στην Γιουνάιτεντ»

india:-dodeka-nekroi-se-meth-meta-apo-pyrkagia-se-nosokomeio

Ινδία: Δώδεκα νεκροί σε ΜΕΘ μετά από πυρκαγιά σε νοσοκομείο