Marseaux: Όταν πέθανε η μητέρα μου, έφυγα από το σπίτι, γιατί δεν άντεχα τη συμβίωση με τον πατέρα μου

Η Marseaux μίλησε για την απώλεια της μητέρας της ενώ ήταν στην εφηβεία, τις σχέσεις με τον πατέρα της αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, ανάμεσα σε άλλα.

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Αρχικά, δήλωσε: «Μέχρι το Λύκειο ήμουν το καλύτερο παιδί. Εκεί άρχισα λίγο και… τρελάθηκα. Στο Λύκειο που αρρώστησε πολύ η μητέρα μου και ήξερα πλέον ότι θα φύγει, εκεί λίγο κάπως το έχασα. Δεν διάβαζα καθόλου, δεν πήγαινα σχολείο. Είχα μία άρνηση, έκανα μία επανάσταση».

Δείτε το βίντεο

Για την απώλεια της μητέρας της, περιέγραψε: «Μου είχε βγει τέτοια άρνηση, που δεν ήθελα καθόλου να συναναστρέφομαι με τη μητέρα μου και προς την αδελφή μου είχα μια άρνηση και μετά όταν έφυγε μπήκα να πάρω τον ρόλο της μαμάς και μου είπε η αδελφή μου “δεν είσαι η μαμά μου”. Πέρασα την αρρώστια της, τον πόνο, οπότε έχω φοβία ότι θα αρρωστήσουν όλοι γύρω μου και θα φύγουν».

Επίσης, αποκάλυψε για τον πατέρα της: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, έφυγα από το σπίτι, δεν είχα λεφτά καθόλου, γιατί δεν άντεχα η συμβίωση με τον πατέρα μου είχε γίνει κάπως περίεργη. Αντιδρούσε εκείνος επειδή είχε χάσει τη γυναίκα του, αντιδρούσα εγώ, ήμασταν σε σύγκρουση συνέχεια. Τώρα τον έχω κατανοήσει απόλυτα, πιστεύω και ξέρω ότι με συγχώρησε κι εκείνος. Έρχεται πάντα στα live μου και μου πετάει κουτάκια από μπύρες, γιατί εκείνος ακούει punk και στην punk ως ένδειξη ότι γουστάρουμε πετάμε κουτάκια».

Στη συνέχεια, για το body-shaming η τραγουδίστρια σημείωσε: «Δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση της ομορφιάς με τα λίγα κιλά. Εμένα μου έλεγαν: δεν μπορείς να κάνεις καριέρα με τόσα κιλά. Είχα μία κακή σχέση με το φαγητό, έτρωγα χωρίς να πεινάω και ήταν αυτοκαταστροφικό».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Παλιότερα έκλαιγα για μέρες όταν λάμβανα ένα αρνητικό σχόλιο στα social. Πλέον δεν δίνω τόση βάση. Έβγαλα ένα τραγούδι μπροστά στην τεφροδόχο της μητέρας μου, γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Κάθομαι εκεί και της μιλάω».

# Marseaux

Πηγή

Ανεκδοτάρα με προχώ σύζυγο: Το δώρο στον άντρα της τον Κώστα

Η τρομακτική εμπειρία της Αννίτας Ναθαναήλ: Η ανάπηρη λόγω ιατρικού λάθους