Η τρομακτική εμπειρία της Αννίτας Ναθαναήλ: Η ανάπηρη λόγω ιατρικού λάθους

«Κινδύνεψα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Σε μια συνέντευξή της με την εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, η Αννίτα Ναθαναήλ μοιράστηκε την εμπειρία της από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και την επανασύνδεσή της με τον σύζυγό της.

«Βίωσα μια εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση υγείας. Από ένα μικρό χειρουργείο που μπήκα για να υποβληθώ σε επέμβαση, που θεωρούνταν ασήμαντη… κατέληξε σε μια εξαιρετικά σοβαρή επέμβαση που έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Έγινε ένα σημαντικό ιατρικό λάθος που σχεδόν με αφήνει ανάπηρη. Κίνδυνεψα να χάσω το πόδι μου από το γόνατο και κάτω. Έχω αναρρώσει κάπως και βήμα-βήμα ξανά παίρνω τη ζωή μου πίσω, στο βαθμό που είναι εφικτό», δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Κρις είναι αυτός που με στήριξε από την αρχή ως το τέλος. Η εμπειρία με την υγεία μου μας έφερε πιο κοντά. Μετά από 24 χρόνια σχέσης, είχαμε αποκλίνει σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Θα είμαι πάντα ευγνώμων, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το ξεπεράσω όπως το έκανα, αν δεν ήταν ο Κρις. Έκαναμε μια νέα αρχή στη σχέση μας. Μετά από 24 χρόνια θέλουμε διαφορετικά πράγματα, αλλά αποδεχόμαστε τις διαφορές μας».

Πηγή: https://www.news247.gr/celebrities/annita-nathanail-kindynefsa-na-chaso-to-podi-moy-apo-to-gonato-kai-kato-ipe-i-anita-nathanail.9249340.html

Written by admin

Marseaux: Όταν πέθανε η μητέρα μου, έφυγα από το σπίτι, γιατί δεν άντεχα τη συμβίωση με τον πατέρα μου

Latest

130.000 ευρώ τιμή, μεγάλο σαν σπίτι: Το θεόρατο και πολυτελές αυτοκίνητο της οικογένειας Ρουβά που εντυπωσιάζει