Μαρίνα Πατούλη: «Δεν θα χαλάσω τον γάμο μου για να γίνω δήμαρχος» (βίντεο)

Απαντήσεις σχετικά με την πρόθεση που είχε εκφράσει προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Αμαρουσίου έδωσε η Μαρίνα Πατούλη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» του Alpha.

«Μου έχουν γίνει προτάσεις, η επιθυμία μου είναι πολύ δυνατή, νομίζω ακόμα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο αλλά θεωρώ ότι θα είμαι παρούσα στις επερχόμενες αυτοδικοικητικές εκλογές», ανέφερε η κα Πατούλη και συνέχισε:

«Ο σύζυγός μου, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, σίγουρα έχει προτεραιότητα. Επειδή ζούμε σε μια χώρα που έχει κοινωνικά στερεότυπα και δεν έχουμε απελευθερωθεί, όταν κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο θα έκανε πολύ κακό στην υποψηφιότητα του συζύγου μου που έχει αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το οποίο κάνει, θεώρησα ότι αυτό που επιβάλλεται να επιλέξω είναι ο σύζυγός μου, η οικογένειά μου.

Δεν θα χαλάσω και τον γάμο μου για να κατέβω δήμαρχος Αμαρουσίου.Εμείς πήγαμε στη Θεσσαλονίκη εκείνο το διάστημα και παρακολουθούσαμε όλη αυτή την εξέλιξη. Έχει πολύ ενδιαφέρον όταν βγαίνεις από το πρόβλημα και το παρακολουθείς απέξω».

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ

Ποσειδώνος: Απόπειρα δολοφονίας επιχειρηματία – Aftodioikisi.gr

Το δημόσιο μήνυμα της Νανάς Παλαιτσάκη για τον θάνατο του πρώην συζύγου της