Μαρία Μενούνος: Οι συγκινητικές στιγμές της γέννησης της κόρης της

Η Μαρία Μενούνος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό US Weekly περιέγραψε συγκινημένη τη στιγμή που η παρένθετη μητέρα έφερε στη ζωή την κόρη της, Αθήνα.

Πώς ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού

«Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχναν όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία.

Της είπα πως “ο άντρας μου λέει συνέχεια ότι είμαι ανυπόμονη, αδημονώντας να γεννηθεί το μωρό γρήγορα. Δεν είναι όμως ότι είμαι ανυπόμονη, είμαι πολύ ενθουσιασμένη να το συναντήσω”. Εκείνη βγήκε από το δωμάτιο και οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2 το πρωί.

Παρούσα σε κάθε στιγμή της γέννησης της κόρης της

Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιο μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: Ήρθε η ώρα, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Άννα Μαρία Βέλλη: Δείτε την να ποζάρει γυμνή

Latest

Ξέσπασε η Μιμή Ντενίση για την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου – «Έχουμε άπειρους χώρους για πειράματα. Όχι όμως την Επίδαυρο»