Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω φτάσει σε οριακό σημείο να συμπαθήσω τον Γιώργο Λιάγκα»

H Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» σχολίασε τις τηλεοπτικές εξελίξεις με το «Πρωινό» και την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. Μάλιστα η παρουσιάστρια εξέφρασε την «οριακή» της συμπάθεια προς το πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα.

«Παιδιά έχω φτάσει σε οριακό σημείο να συμπαθήσω τον Γιώργο Λιάγκα. Ναι, γιατί πραγματικά του έτυχαν πολλά. Κι αν σκεφτείς ότι έκαναν 44 μέρες όπου μαγειρευόταν ένα συμβόλαιο, το οποίο είχαν επιμεληθεί κι οι δύο μεριές γράμμα γράμμα. Ότι εκεί θα κάτσει δύο λεπτά και 14 δευτερόλεπτα για να μην υπάρξει εμπλοκή, το προσπάθησαν», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δούκισσα Νομικού: Φεύγει από το «Πρωινό»;

Η απουσία της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» δικαιολογήθηκε από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, ως επιβεβλημένη λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν επιβεβαιώνεται κάποια μετάβασή της σε χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου και πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας. Η Δούκισσα Νομικού απουσιάζει από το «Πρωινό» λόγω σοβαρών ενστάσεων που έχει σε σχέση με τη συνεργασία της με την εκπομπή, το περιεχόμενο κάποιων ενοτήτων και το γενικότερο κλίμα, που είναι διαφορετικό από αυτό που ή ίδια έχει μάθει να υπηρετεί τηλεοπτικά.

Η απόφασή της να αποχωρήσει λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής δείχνει να είναι οριστική και οι διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή γίνονται στα υψηλά κλιμάκια του σταθμού. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, καθώς το τελευταίο διάστημα, λόγω χαμηλής τηλεθέασης, οι πληροφορίες ήθελαν να έχει δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα, με ένταση στα παρασκήνια της πρωινής εκπομπής.

Η απαίτηση να βρίσκεται από τις 10 στον αέρα της εκπομπής εδώ και λίγες ημέρες, κάποια αστεία που δεν είχαν την αισθητική του δικού της χιούμορ και η έλλειψη καλής χημείας προκάλεσαν ψυχολογική πίεση, την οποία δεν ήθελε πλέον να διαχειριστεί. Σήμερα, αποφάσισε να μην βγει στην εκπομπή και αυτό σημαίνει πολλά.

Επισήμως ο ΑΝΤ1 δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ενώ τα στελέχη δεν απαντούν στα τηλεφωνήματα των δημοσιογράφων. Επιπλέον, και οι στενοί συνεργάτες της Δούκισσας είναι «εξαφανισμένοι». Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις είτε για να ξεπεραστεί το πρόβλημα είτε για να γίνει όσο πιο ανώδυνα η αποχώρησή της από την εκπομπή. Μέχρι αυτή την ώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πιρς Μπρόσναν: «Δεν με νοιάζει ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ»

Νίκος Οικονομόπουλος: Το πρόβλημα υγείας του και η αναβολή της εμφάνισης του στη Θεσσαλονίκη