Margot Robbie: Το φαγητό που μισεί περισσότερο από όλα είναι ελληνικό

Τους τελευταίους μήνες ακούμε παντού το όνομά της. Η Margot Robbie «μάγεψε» ως Barbie και σίγουρα πλέον κάθε δήλωσή της δεν περνά απαρατήρητη. Όπως απαρατήρητη δεν πέρασε και μία δήλωσή της σχετικά με το φαγητό που δεν της αρέσει καθόλου.

Η ηθοποιός από την Αυστραλία σε video που κυκλοφόρησε στα social media απαντά σε σχετική ερωτήση και προκαλεί έκπληξη, τουλάχιστον στους Έλληνες θαυμαστές της, αφού το φαγητό που μισεί περισσότερο από όλα είναι ελληνικό και πολύ δημοφιλές.

Να σημειώσουμε πως από την Καθαρά Δευτέρα και μετά το φαγητό που απεχθάνεται η όμορφη καλλιτέχνιδα δεν λείπει από κανένα σχεδόν τραπέζι στη χώρα μας, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο γευστικά συνοδευτικά. Ποιο είναι αυτό; Η ταραμοσαλάτα!

Ο διάλογος στο video πάει κάπως έτσι:

«Ποιο είναι το λιγότερο αγαπημένο σου φαγητό», ρωτά η δημοσιογράφος με την Margot Robbie να απαντά: «Η ταραμοσαλάτα. Την έχεις δοκιμάσει; Είναι αηδιαστική».

Αυτή δεν είναι η πρώτη αποκάλυψη που πραγματοποιεί η Margot Robbie τις τελευταίες εβδομάδες. Στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινίας της, μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα της και τον τρόπο που την βοήθησε όταν έβγαλε τα πρώτα χρήματα από την δουλειά.

Francia James: Η πληθωρική Κολομβιανή που ξέρει πως να ανεβάζει την… θερμοκρασία (φωτο)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αυτή είναι η ιστορική γυμνή της φωτογράφιση (ΒΙΝΤΕΟ)