Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Η κούρσα κορυφής της Premier League συνεχίζεται αδιάκοπα

Άλλο ένα ντέρμπι του κορυφαίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του πλανήτη τραβάει τα βλέμματα του φιλάθλου κοινού

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Premier League θα πραγματοποιηθεί ένα από τα πιο αναμενόμενα ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου. Μετά από το 1-1 στο Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ της προηγούμενης αγωνιστικής, η αγωνία κορυφώνεται για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι. Η τύχη έφερε έτσι το πρόγραμμα ώστε να βλέπουμε το αρκετά σπάνιο φαινόμενο να παίζει μια ομάδα δυο συνεχόμενα ντέρμπι εντός έδρας. Σήμερα, θα μιλήσουμε για το δεύτερο από αυτά, που θα γίνει στις 18:30 την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά στην Ελλάδα αποκλειστικά από το Novasports Premier League

Μπορεί η αναμέτρηση να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Premier League, όμως τον ξεκάθαρο ρόλο του φαβορί έχει η Μάντσεστερ Σίτι με την νίκη να δίνεται σε απόδοση 1.30, την ισοπαλία στο 6.00 και το διπλό της Τότεναμ στο 8.80 στην Leon Bet. Εάν θεωρείτε ότι θα δούμε πολλά γκολ το απόγευμα της Κυριακής, μπορείτε να επιλέξετε το over 3.5 συνολικών γκολ σε απόδοση 1.94 στην Leon Bet. Αντιθέτως για όσους πιστεύουν πως οι άμυνες θα είναι κυρίαρχες υπάρχει η επιλογή under 3.5 συνολικών γκολ σε αντίστοιχη απόδοση. Προσωπικά, θα επιλέξω να ποντάρω στην διπλή ευκαιρία 2Χ, δηλαδή στην ισοπαλία ή νίκη της Τότεναμ γιατί νομίζω ότι η απόδοση 3.51 που βρίσκεται στην Leon Bet είναι πολύ δελεαστική. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες αποδόσεις της Leon Bet!

Μπορεί κάποιες επενδύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι προ των πυλών, ωστόσο το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παραμένει άκρως συναρπαστικό για τους Έλληνες φιλάθλους. Στην αμέσως προηγούμενη αναμέτρηση της η γηπεδούχος Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-2 επί της Λειψίας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της ανωτερότητα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μοιάζει λιγότερο πλήρεις σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, αλλά σίγουρα χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσαρμοστούν στην ομάδα και οι καλοκαιρινές της μεταγραφές. Η σεζόν έχει ακόμα πολλά παιχνίδια, αλλά οι μπλε του Μάντσεστερ δεν μπορούν να είναι ευχαριστημένοι με το 1-1 με την Λίβερπουλ στην προηγούμενη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν βαθμολογικό πλεονέκτημα εις βάρος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Από την άλλη πλευρά θα παρουσιαστεί η Τότεναμ, η οποία μετά την περσινή καταστροφική χρόνια δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη. Έτσι ο τελευταίος της αγώνας ήταν η ήττα της από την Άστον Βίλα για την Premier League με 2-1. Τα σπιρούνια πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεχάσουν γρήγορα την ήττα από την Άστον Βίλα και να επιστρέψουν σε τροχιά πρωταθλητισμού.
Καλή τύχη σε ότι κι αν στοιχηματίσετε αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή!

Written by admin

O γιος του Βασίλη Μπισμπίκη είναι το «νέο αίμα» στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ξέσπασε on air ο Γιώργος Λιάγκας – «Να βρίζεις τον παρουσιαστή της εκπομπής σου χυδαία, δεν ντρέπεσαι λίγο, ρε; Ξεφτίλα!»