Μαίρη Χρονοπούλου: Βρέθηκε η διαθήκη της – Πότε θα ανοίξει και πώς εμπλέκεται το «Χαμόγελου του Παιδιού» (video)

Latest

Στην απογευματινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, και παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός, βρέθηκε καλεσμένος μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ζωντανά ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, και προέβη σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, λίγες μέρες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της.

Ο δικηγόρος της αποθανούσας φανέρωσε, πως κατόπιν επικοινωνίας με συμβολαιογράφο βρέθηκε μία νέα διαθήκη της μεγάλης κυρίας του κινηματογράφου.

Διαβάστε επίσης: «Δεν έπαιζα τον Τσάντλερ. Ήμουν» – Ο Μάθιου Πέρι έγραψε ιστορία στα «Φιλαράκια»

Νέα διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου

Η δωρεά για τα ακίνητά της, αλλά και για την καύση της δεν ήταν η διαθήκη της, αλλά ένα άλλο έγγραφο, το οποίο είχε συντάξει με την επιτροπή των συμβούλων της. Η διαθήκη που βρέθηκε, πρόκειται να ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα, και πολύ πιθανόν να λύσει πολλά ερωτήματα. Δεν πρόκειται να γίνει μουσείο κάποιο από τα οικήματά της, όπως επισήμανε ο δικηγόρος της. Ενώ υπογράμμισε, πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα είναι ο κληρονόμος της περιουσίας της.

«Από εκεί και πέρα περιπλέκονται τα πράγματα γιατί εχθές είχαμε μια δική στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου οπού ο κ. Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», εμφανίστηκε σαν μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του Χαμόγελου του Παιδιού ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα. Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας.»

«είπε και κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο όπως είχε πιο παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε.»

Ελένη Φουρέιρα: Οι νονοί στη βάφτιση του γιου της και το όνομα που θα του δώσουν

Αντέλ: Αποχαιρέτισε με τον δικό της τρόπο τον Μάθιου Πέρι στην συναυλία της στο Λας Βέγκας