Διερεύνηση των Συνθηκών του Θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου: Η Έρευνα της Εισαγγελίας

Προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες «έφυγε» η Μαίρη Χρονοπούλου διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Το αίτημα κατατέθηκε από τον δικηγόρο της εκλιπούσας ηθοποιού, Δημήτρη Χατζημιχάλη, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (27/2) μίλησε σε απευθείας σύνδεση στο Στούντιο 4.

«Οι φίλοι της Μαίρης, όταν είδαμε τι συνέβη, πραγματικά μας στενοχώρησε, γιατί ήταν κάτι τελείως απρόσμενο και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν καλά τόσο σε άποψη όσο και σε υγεία. Είχε μόνο μερικά προβλήματα με την κινητικότητα λόγω ενός ατυχήματος, αλλά μπορούσε να κινείται μόνη της στο σπίτι χωρίς βοήθεια», εξηγεί ο κύριος Χατζημιχάλης.

«Όταν η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία γύρισε ένα βράδυ, βρήκε τη Μαίρη στο σαλόνι με αίματα στο κεφάλι, πεσμένη στο πάτωμα μακριά από σκάλες, όπως υποστήριξαν πολλοί για το θέμα με τις σκάλες και άλλα. Η οικιακή βοηθός κάλεσε ένα φίλο της Μαίρης και τον γείτονά της, και μαζί κάλεσαν το νοσοκομείο», προσθέτει ο γνωστός δικηγόρος στην εκπομπή του Δημόσιου Τηλεοπτικού Σταθμού.

«Δεν έχουν καταθέσει ακόμα εκπρόσωποι από το νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής, μόνο η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, ο γείτονας και ο μερικοί φίλοι της έχουν καταθέσει. Στο σπίτι βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη για να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει ο κύριος Χατζημιχάλης για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Written by admin

Κατασχέθηκαν όπλα και φυσίγγια από το σπίτι του Αλέν Ντελόν

Κωνσταντίνα: Οι παιδικές της αναμνήσεις από την Κύπρο