Λοιπό επικουρικό προσωπικό: Aνοίγει και πάλι η πλατφόρμα για αιτήσεις

Χamos

Δείτε την σχετική ανακοίνωση στην σελίδα του Υπουργείου Υγείας:

«Η πλατφόρμα για την υποβολή συμπληρωματικών αιτήσεων λοιπού, πλην ιατρικού, επικουρικού προσωπικού, θα ενεργοποιηθεί την Μ. Δευτέρα 26-04-2021, στις 12:00 μ.μ, και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 07-05-2021, στις 12:00 μ.μ.» Οι συμπληρωματικές αφορούν συγκεκριμένες ειδικότητες και για συγκεκριμένες δομές, όπου έχει εξαντληθεί η λίστα εγγεγραμμένων υποψηφίων, όπως αριθμούνται στο πίνακα «ΣΥΝΟΛΟ ΔΟΜΩΝ και ΘΕΣΕΩΝ»

«Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν: όσοι είχαν συμμετέχει στην τακτική ή συμπληρωματική ενεργοποίηση της πλατφόρμας το 2020, καθώς και στην τακτική ενεργοποίηση του 2021 και δεν αποδέχθηκαν την τοποθέτηση τους ή παραιτήθηκαν»

«Για τους υποψήφιους όπου είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.»

Χamos

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να στηρίξει την τροπολογία για την επιτάχυνση απονομής συντάξεων

souidia:-anavalei-tin-chalarosi-ton-periorismon-kata-tou-koronoiou

Σουηδία: Αναβάλει την χαλάρωση των περιορισμών κατά του κορωνοϊού