Λάκης Λαζόπουλος: Δεν θα τον καλούσα στο podcast μου, δεν με ενδιαφέρει o Γιώργος Λιάγκας – Η απάντηση του δημοσιογράφου

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τρίτη 12 Μαρτίου. Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε την άποψή του για τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου.

Αρχικά, τόνισε: «Μπορεί να λέει ο καθένας ό, τι θέλει, αλλά θα λέω κι εγώ ό, τι θέλω. Διεκδικώ το δικαίωμα που έχουν ήδη, που το έχουν τρεις ώρες τη μέρα κι εγώ το έχω 20 λεπτά κάθε εβδομάδα και όχι στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Καλώ την Κατερίνα Καινούργιου να έρθει στο podcast και να της τα πω ο ίδιος και να μου πει ό, τι θέλει. Τη συμπαθώ την Κατερίνα Καινούργιου. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση».

Για τον Γιώργο Λιάγκα, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Δεν θα τον καλούσα στο podcast μου, δεν με ενδιαφέρει. Με έχει καλέσει ο ίδιος, αλλά δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Λάκη Λαζόπουλο

Πάνω, στις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως δεν είναι εμμονικός, δεν ασχολείται με τον Λάκη Λαζόπουλο συνεχώς και πως κάνει την κριτική του σε όλους ανεξαρτήτως.

Καταρχάς, υποστήριξε: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει άποψη. Και προφανώς ο Λάκης Λαζόπουλος που έχει υπάρξει στο παρελθόν ο πιο δημοφιλής Έλληνας. Στις δημοσκοπήσεις που γινόντουσαν στο παρελθόν, το διάστημα τότε που είχε την τεράστια τηλεοπτική του επιτυχία, έβγαινε ως ο δημοφιλέστερος των Ελλήνων. Και όχι αδίκως, ήταν πάρα πολύ αγαπητός. Και ακόμα είναι, μαθαίνω ότι πάει πολύ καλά το θεατρικό του».

# Γιώργος Λιάγκας # Λάκης Λαζόπουλος

Πηγή

Σαρώνει το «Ζάρι» στο YouTube αγγίζοντας τις 4 εκατ. προβολές – Σε ποιες χώρες είναι πρώτο στα trends

Ανεκδοτάρα με μεθυσμένους: Σκνίπα τρεις φίλοι μπαίνουν σε ταξί