Λάμπρος Κωνσταντάρας: Στην κανονική ζωή ο παππούς μου δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες

Για τον αείμνηστο παππού του μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και αναφέρθηκε στη διαφορά που είχε σαν άνθρωπος, σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στις ταινίες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην Espresso και ανέφερε, πως αυτό ίσχυε σχεδόν για όλους τους κωμικούς ηθοποιούς της εποχής. Κανείς τους δεν ήταν αυτό που φαινόταν στις ταινίες.

«Σίγουρα στην κανονική ζωή δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες. Όπως συνέβαινε και με όλους σχεδόν τους μεγάλους κωμικούς της εποχής. Άλλοι ήταν στην καθημερινότητά τους κι άλλοι στο πανί», δήλωσε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, του πήρε πολλά χρόνια για να καταλάβει την αγάπη που είχε το τηλεοπτικό κοινό στον παππού του.

«Προσωπικά, μόνο όταν μεγάλωσα, κατάλαβα την αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτόν τον άνθρωπο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Για εμένα ήταν απλά ο παππούς μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema

Τζένιφερ Λόπεζ: Η Λατίνα σταρ έχει περιέργα κριτήρια για να επιλέξει τους συνεργάτες της τους επιλέγει με βάση …το ζώδιό τους

Ανέκδοτο: Ο φούρναρης, το άλογο και οι φρατζόλες ψωμί …! Τρελό γέλιο