Τζένιφερ Λόπεζ: Η Λατίνα σταρ έχει περιέργα κριτήρια για να επιλέξει τους συνεργάτες της τους επιλέγει με βάση …το ζώδιό τους

Τα ζώδια παίζουν μεγάλο ρόλο για την Τζένιφερ Λόπεζ και αυτό ισχύει και στην επαγγελματική της ζωή.

Όπως αποκάλυψε η δημοφιλής χορεύτρια Χέδερ Μόρις στο podcast του Τζάστιν Μάρτιντεϊλ, «Just Sayin», η Λατίνα σταρ έχει περιέργα κριτήρια για να επιλέξει τους συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε μία ιστορία, κατά την οποία η Τζένιφερ Λόπεζ έψαχνε χορευτές για ένα από τα σόου της και μετά, από μία ολόκληρη ημέρα που οι υποψήφιοι διαγωνίζοντας μεταξύ τους, εκείνη μπήκε στην αίθουσα κι έκανε μια περίεργη ερώτηση.

«Σας ευχαριστώ, παιδιά. Δουλέψατε πολύ σκληρά. Μπορείτε να σηκώσετε το χέρι σας, αν υπάρχει κάποιος Παρθένος στην αίθουσα», είχε πει η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τη Χέδερ Μόρις.

Τότε η σταρ ψιθύρισε κάτι στον βοηθό της κι ευχαρίστησε όλους όσους σήκωσαν το χέρι τους που συμμετείχαν στην οντισιόν. Έπειτα, τους έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Όπως ανέφερε η χορεύτρια, το συμβάν αυτό φάνηκε πολύ άσχημο σε κάποιους, αφού δούλευαν ολόκληρες μέρες για να καταφέρουν να μπουν σε ένα από τα σόου της, χωρίς φυσικά να πληρωθούν.

Μέχρι στιγμής, οι εκπρόσωποι της Λόπεζ δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το συμβάν.

Ζέτα Μακρυπούλια: Κάνει βουτιές και θολώσαμε … εσύ μπορείς να αντισταθείς;

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Στην κανονική ζωή ο παππούς μου δεν ήταν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες