Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόσα βγάζει με κάθε ανάρτηση στο Instagram

Στην κορυφή της λίστας με τους υψηλότερα κερδισμένους από χορηγούμενες αναρτήσεις στο Instagram βρέθηκε ο Κριστιάν Ρονάλντο αφήνοντας πίσω του πολλούς άλλους, όπως την Κάιλι Τζένερ, τον Λιονέλ Μέσι και τον Ντουέιν Τζόνσον.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εισπράττει πλέον το ποσό των 1,87 εκατομμυρίων λιρών ανά χορηγούμενη ανάρτηση, ενώ η επιχειρηματίας Κάιλι Τζένερ, κερδίζει 1,47 εκατομμύρια λίρες για κάθε χορηγούμενη δημοσίευσή της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής που πλέον αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία, έχει προωθήσει επικερδώς διάφορες επωνυμίες στον λογαριασμό του στο Instagram, συμπεριλαμβανομένης της αθλητικής ιστοσελίδας LiveScore, της μάρκας ευεξίας Therabody και του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Binance. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαθέτει 597 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, και είναι ένας από τους ελάχιστους χρήστες της εφαρμογής με τους περισσότερους followers.

Από την πλευρά της, η Κάιλι Τζένερ, 25 ετών, έχει επίσης κερδίσει πολλά χρήματα από αναρτήσεις εταιρειών μόδας, όπως του Ζαν Πολ Γκοτιέ, καθώς και από τις δικές της επιχειρήσεις, όπως τα  Kylie Cosmetics και το Kylie Swim. Στη λίστα ακολουθεί ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κερδίζει 1,38 εκατομμύρια λίρες για μια χορηγούμενη ανάρτηση. Με 479 εκατομμύρια followers, είναι το δεύτερο άτομο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα και έχει αναρτήσει χορηγούμενε διαφημίσεις για την Adidas και την Budweiser.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Σελένα Γκόμεζ ενώ ακολουθεί ο ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον. Οι ετεροθαλείς αδελφές της Κάιλι Τζένερ, Κιμ Καρντάσιαν και Κλόε Καρντάσιαν, κατατάσσονται στο νούμερο 6 και νούμερο 9 αντίστοιχα. Επιπλέον, η αδελφή της Κάιλι Τζένερ, Κένταλ Τζένερ, κατέχει τη δέκατη θέση στη λίστα.

Με πληροφορίες από The Sun και Lifo.gr

Powerball: Έδωσε 2 δολάρια και έγινε δισεκατομμυριούχος

Θα σε κάνει να… ιδρώσεις – Οι «καυτές» πόζες της Βίκυς Κάβουρα με μαγιό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)