Κώστας Τσουρός και Κωνσταντίνος Βασάλος έλυσαν τις διαφορές τους στον τηλεοπτικό αέρα

Ο Κώστας Τσουρός και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έλυσαν τις διαφορές τους, μετά τα σχόλια που είχαν κάνει ο ένας για τον άλλο στον αέρα τηλεοπτικών εκπομπών.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», με τον Νίκο Συρίγο να τον ρωτά πρώτος αν έχει νεύρα, δίνοντάς του έτσι, πάσα για να αναφερθεί στο περιστατικό με τον Βασάλο.

Συγκεκριμένα, ένα βίντεο που είχε ανεβάσει ο τελευταίος στο YouTube προκάλεσε τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου.

«Δεν έχω νεύρα σήμερα, Κωνσταντίνε μην αγχώνεσαι. Σιγά την επίθεση που του έκανα. Έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Καταρχάς δεν καταλάβατε τι είπα. Εγώ είπα ότι ενώ έχετε εδώ ωραία τον Κωνσταντίνο στην εκπομπή σας και δεν τα λέει, τα λέει στο Youtube», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν το είδα όλο να κάνω διατριβή. Όντως μετά, είπα ότι είχα νεύρα και την πλήρωσε ο Βασάλος. Δεν κάνουμε και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς».

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Το βίντεο που έκανα ήταν απλά για να εκφράσω τη γνώμη μου για πέντε τηλεοπτικά πρόσωπα, σαν τηλεθεατής. Δεν το δέχτηκες, ούτε ο άλλος κύριος που με έβριζε και έλεγε “με ποιο δικαίωμα;”. Είδατε ένα μικρό απόσπασμα. Νευρίασα και έστειλα και μήνυμα στην Ευρυδίκη, που είχαμε να μιλήσουμε πόσο καιρό».

# Κωνσταντίνος Βασάλος # Κώστας Τσουρός

Πηγή

Πήρε εξιτήριο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Επέστρεψε στο σπίτι του

Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα στον Γιώργο Λιάγκα – «Με έχει μπλοκάρει;»