Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της, την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε και άλλα, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αρχικά, για την περίοδο που διανύει, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη, γιατί έχω και ένα μωρό πολύ μικρό. Ο γιος μου δεν είναι ούτε 15 μηνών, περπατάει, εξερευνά τον κόσμο».

Σχετικά με τα επαγγελματικά της, σημείωσε: «Δέχθηκα τηλεοπτική πρόταση για αυτήν την περίοδο, αλλά τελικά αποφάσισα να μην το κάνω, γιατί προτεραιότητά μου είναι η οικογένεια μου. Αλλά με απασχολεί ναι, μου έχει λείψει πολύ η δουλειά. Θέλω έτσι να βρω μια χρυσή τομή να τα συνδυάσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 02:49

«Στο πρώτο παιδί μου είχα φάει όλα τα μπέργκερ της Αθήνας, τώρα τρώω όλα τα μακαρόνια» είπε σε άλλο σημείο.

Για το αν οι παρουσιαστές πρέπει να έχουν κάνει ρεπορτάζ σε πεζοδρόμια ή όχι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Έχουμε δει τραγουδιστές που δεν έχουν πάει σε ωδείο, έχουμε δει παρουσιαστές που δεν έχουν τελειώσει δημοσιογραφία, έχουμε δει τι να σου πω… μόνο στην ιατρική νομίζω ότι δεν νομίζω ότι γίνεται να πάει κάποιος χωρίς να έχει τελειώσει. Σε αυτά τα επαγγέλματα είναι και θέμα τριβής, εμπειρίας, χιλιομέτρων. Δεν ξέρω τώρα αν υπάρχει ένας χρυσός κανόνας. Πάντως ό, τι κάνει ένας άνθρωπος είναι στη φαρέτρα του, στο βιογραφικό του, στα συν, δεν μπορείς να το ακυρώσεις».

# εγκυμοσύνη # Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πηγή

Latest

Survivor 2024 spoiler 02/04: «Τρ@β@ γ@μ@σου βρε π@@στ@» – Αυτό είναι το 3ο πρόσωπο στην «σφαγή» Ασημίνας με Τζέιμς!

Ο δράστης υπό κατάλληλη παρακολούθηση στο ψυχιατρείο