Κόλαφος ο Νεκτάριος Λεμονίδης: «Αν φλερτάρει κάποιος την Ελίζαμπεθ, θα του σπάσω τα μούτρα απλά» (vid)

Latest

Σε γνωστό event έδωσαν το παρών η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης. Ο γιατρός, μάλιστα, ήταν κόλαφος, δηλώνοντας δημόσια πως αν κάποιος φλερτάρει τη σύζυγό του, θα του σπάσει τα μούτρα απλά.

«Φυσικά και θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε. Φυσικά και θα της επιτρέψω να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Εγώ ο ίδιος την προτρέπω να πάει στο Survivor. Θα μου λείψει, αλλά θέλω να βγει πρώτη στο Survivor. Αν τη φλερτάρει κάποιος, θα του σπάσω τα μούτρα απλά. Δεν με ενδιαφέρει, είμαι παραδοσιακός.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Να «σφραγίσει» την πρόκριση στο Conference League στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ

Έβαλα το πόδι μου σε νερό για να περάσει ο πόνος, που με πάτησε στην εκκλησία. Ας με πατάει κάθε μέρα, αρκεί να είναι κοντά μου. Μόνο την Ελίζαμπεθ θέλω, δεν θέλω καμία άλλη. Αυτή η γυναίκα με έχει τρελάνει», είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης. Παράλληλα, θυμίζουμε πως «έτριξαν» τα πατώματα στον γάμο της Ελέτσι: Ο γαμπρός χόρεψε λεβέντικα το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο και αποθεώθηκε

Σε ερώτηση που δέχτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για την συγκεκριμένη. Τι να την καλέσω; Για να μου πάει χάλια ο γάμος;».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Athensmagazine.gr

Logo

Ανέκδοτο με Superman: Η Wonder Woman και ο Αόρατος

Η Τέιλορ Σουίφτ γιόρτασε με ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα τα γενέθλιά της