Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Έγιναν viral στο Instagram – Ευχήθηκαν «καλή Σαρακοστή» με μπουρνούζια και ελληνικές σημαίες

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης πέρασαν μαζί την Καθαρά Δευτέρα και η πρώην παίκτρια του Survivor, ανέβασε μια σειρά από στιγμιότυπα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσω Instagram, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο σύζυγός της, δείχνουν στους διαδικτυακούς της φίλους, ότι πέταξαν χαρταετό και απόλαυσαν τη θέα του ξενοδοχείου που έμεναν στην Αράχωβα.

Στη μία από τις αναρτήσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, οι δυο τους ποζάρουν φορώντας τα μπουρνούζια τους, ενώ στα χέρια τους κρατούν ελληνικά σημαιάκια.

«Χρόνια Πολλά Ελλάδα! Καλή Σαρακοστή!!» έγραψε και μέσα σε λίγες ώρες, η δημοσίευσή της απέσπασε σχεδόν 40.000 likes.

Δείτε τη δημοσίευση και τις φωτογραφίες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Στην πορεία έκανε ακόμη μια δημοσίευση, αυτή τη φορά με στιγμιότυπα από το πέταγμα του χαρταετού. Σε αυτό το post, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έγραψε:«Και μετά από πολλές προσπάθειες να πετάξουμε τον χαρταετό…..ήρθε η απογοήτευση. Δεν έφυγε ποτέ από το ίσιωμα! Αυτό που μένει όμως είναι ότι περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!! Άντε και του χρόνου!!».

Λίγες μέρες πριν, το ζευγάρι εθεάθη σε εκδήλωση και μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης δήλωσε για την αποχή του τις τελευταίες μέρες από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν χάθηκα, εδώ είμαι, υπάρχω, όλα καλά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Ελίζαμπεθ μπορεί να είναι παντρεμένη, αλλά πρέπει να βγαίνει και μόνη της, να ζει την ελευθερία της. Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχεις βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταΐζεις κιόλας. Κάθε εβδομάδα μου ψάχνει το κινητό».

Όσο για τον έλεγχο των Αρχών και την υπόθεση φοροδιαφυγής στον γάμο του, δήλωσε: «Συνέβη αυτό που συνέβη, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, δεν κάναμε κάτι κακό. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

dessou.gr

Η δυσκολία της δημοσιότητας: Η αντίθεση του Παναγιώτης Μπουγιούρης με τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες εμφανίσεις

Η υποβάθμιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι