Η δυσκολία της δημοσιότητας: Η αντίθεση του Παναγιώτης Μπουγιούρης με τις συνεντεύξεις και τις δημόσιες εμφανίσεις

Για την ταινία «Καπετάν Μιχάλης» πήρα 10 κιλά, δε μου είπε κάποιος να το κάνω, αισθάνθηκα ότι έπρεπε, δήλωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.
Ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ», τα δέκα κιλά που πήρε για το ρόλο του στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης», αλλά και για τα όρια που θέτει στις θαυμάστριές του.
“Πέρασαν 13 χρόνια από τη σειρά ‘Τα μυστικά της Εδέμ’. Θυμάμαι πολλούς ανθρώπους να αναβάλλουν τις δουλειές τους για να δουν τη σειρά εκείνη την ώρα. Δεν μου αρέσουν οι συνεντεύξεις και οι δημόσιες εμφανίσεις, αλλά τα κάνω. Για την ταινία ‘Καπετάν Μιχάλης’ πήρα 10 κιλά, δε μου είπε κάποιος να το κάνω, αισθάνθηκα ότι έπρεπε. Όταν πήρα 10 κιλά για να παίξω στην ταινία, δεν σκέφτηκα ότι μετά θα πρέπει να τα χάσω”, δήλωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.
Επιπλέον, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πρόσθεσε: “Βάζω όρια αν κάποια θαυμάστρια τα υπερβεί, συμβαίνει κυρίως στο θέατρο όπου έρχονται άτομα στο καμαρίνι”.

Written by admin

Ανεκδοτάρα με 45αρη: Τα γενέθλια και η γραμματέας

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Έγιναν viral στο Instagram – Ευχήθηκαν «καλή Σαρακοστή» με μπουρνούζια και ελληνικές σημαίες