Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει όπως δεν την έχουμε δει ξανά ποτέ – «Δεν αντέχω» της έγραψαν οι followers της (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Μετά τις αναρτήσεις της με μαγιό, η Κλέλια Ανδριολάτου μπήκε στο φθινοπωρινό κλίμα και προσάρμοσε ανάλογα, το στιλ της.

Η ηθοποιός του «Maestro» πόζαρε στον φακό, με ένα διαφορετικό στιλ από εκείνο που έχει συνηθίσει τους διαδικτυακούς ακολούθους της. Φωτογραφήθηκε συγκεκριμένα, φορώντας ένα γκρι κοστούμι με κάθετες ρίγες, ενώ στο λαιμό της έβαλε και μαύρη γραβάτα. Τα στιγμιότυπα μοιράστηκε με τους 294.000 followers της στο Instagram.

Σε προηγούμενη δημοσίευση και πάλι μέσω Instagram, η Κλέλια Ανδριολάτου έχει ανεβάσει βίντεο από την ίδια φωτογράφηση. Φτιάχνει τα μαλλιά της και παίρνει διάφορες πόζες στον φωτογραφικό φακό.

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της υποκριτικής που την είδαμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro».

Τηλεοπτικά την έχουμε ξαναδεί στο «Μπρούσκο», όμως λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τη ζωή της. Αν θέλετε λοιπόν, να μάθετε την ηλικία, την καταγωγή, για το μόντελινγκ, τις σπουδές, για την προσωπική ζωή και τον ρόλος τη στο Maestro, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Η Κλέλια Ανδριολάτου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτωβρίου του 1996 και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Στα 14 της ξεκίνησε διεθνή καριέρα ως μοντέλο. Εκείνη που την ανακάλυψε ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και κοντά της, η Κλέλια Ανδριολάτου διέγραψε μια επιτυχημένη πορεία στο μόντελινγκ.

Πριν ακόμα δοκιμαστεί ως ηθοποιός, έκανε φωτογραφίσεις για τη Vogue και το Elle. Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο των Αλλαγών» και στο «Επί Κολωνώ».

Παράλληλα, βρέθηκε στο Παρίσι για να συνεχίσει την καριέρα της ως μοντέλο και λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική. Η Κλέλια Ανδριολάτου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «Μπρούσκο». Έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο το 2016, όταν συμμετείχε στην παράσταση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ», όπου συνεργάστηκε με τον Ρένο Ρώτα.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της. Ωστόσο είναι γνωστό πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό, Ρένο Ρώτα. Το 2019 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως διατηρεί μεταξύ του καλές σχέσεις.

dessou.gr

Αποκάλυψη «βόμβα» για Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήθελε να μείνει στο σπίτι με το φέρετρο 7 μέρες με ξηρό πάγο»

Η Χάιντι Κλουμ και η κόρη της σε νέα σέξι φωτογράφιση με εσώρουχα