Κλέλια Ανδριολάτου: Η ομορφιά της επισκιάζει ακόμη και τη θάλασσα (φωτογραφια)

Η ταλαντούχα ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου μας εντυπωσιάζει με την μεσογειακή της ομορφιά, σε μια σειρά από εκθαμβωτικές φωτογραφίες.

Η μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο Maestro, αυτές τις ημέρες κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα αγαπημένα της Κουφονήσια και περνά ανέμελες στιγμές με τις φίλες της λίγο πριν επιστρέψει στα γυρίσματα για τη δεύτερο σεζόν της σειράς.

Διαβάστε επίσης: Πάει για διπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός: Κορνελί και Πόιθρες στην ίδια… σελίδα (pic)

Τα στιγμιότυπα, που δημοσίευσε στα social media έχουν γίνει αντικείμενο θαυμασμού από τους 285 χιλιάδες θαυμαστές της, που την ακολουθούν πιστά.

Η ομορφιά της 26χρονης είναι άλλωστε μοναδική. Κάθε της ανάρτηση καθηλώνει και αποδεικνύει γιατί θεωρείται μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς.

Στις τελευταίες της αναρτήσεις ποζάρει δίπλα στη θάλασσα και εντυπώσιάζει. Στη μία φωτογραφίζεται στον μώλο φορώντας το μαγιό της και ένα παρεό και στη δεύτερη ένα ροζ μπλουζάκι και το καπέλο της.

Τα λόγια περισσεύουν…Κουνιστή πολυθρόνα και τηγανιτές πατάτες

Μέσα από τα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου κρατά καθημερινή επαφή με τους followers της και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Στις προηγούμενες αναρτήσεις της τη βλέπουμε να χαλαρώνει με το μπικίνι της, πάνω στην κουνιστή πολυθρόνα.

«Ξύπνησα Καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να της κάνουν like.

Επίσης, στα stories της εύχεται «καλό καλοκαίρι» με τηγανιτές πατάτες και δείχνει το ταπεράκι που ετοίμασε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Γράψτε το σχόλιο σας

Σάκης Κατσούλης: Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω

Το… τερμάτισε η Βανδή – Σε εκδήλωση με σκισμένο φόρεμα χωρίς σ0υ.τιέν – Τι να κρατήσουν τα κορδόνια! (ΦΩΤΟ)