Κατερίνα Καινούργιου: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο και παραβίασαν του συντρόφου της το ίδιο βράδυ!

April 8, 2021

Κατερίνα Καινούργιου: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο και παραβίασαν του συντρόφου της το ίδιο βράδυ! Νύχτα τρόμου ήταν η περασμένη Παρασκευή για την Κατερίνα Καιούργιου. Η παρουσιάστρια του “Δέστε τους” δέχτηκε “διπλό χτύπημα” λίγη ώρα μετά την επιστροφή της από βραδινή έξοδο στο σπίτι της στα Νότια Προάστια.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια στο Αστυνομικό τμήμα, η Κατερίνα βγήκε από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο σημείο που είχε αφήσει παρκαρισμένο λίγα λεπτά νωρίτερα το αυτοκίνητό της. Εκεί το πρώτο που διαπίστωσε ήταν ότι το όχημά της είχε κάνει φτερά ενώ το Smart του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου ήταν παραβιασμένο. Από το εσωτερικό του έλειπαν το τιμόνι, ο καθρέφτης και άλλα πολύτιμα αξεσουάρ του αυτοκινήτου…!

 

Η Κατερίνα σοκαρισμένη από το περιστατικό επικοινώνησε αμέσως με τον σύντροφό της που βρισκόταν εκτός Αθηνών, προκειμένου να τον ενημερώσει. Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια πήγε στο αστυνομικό Τμήμα ώστε να δηλώσει την κλοπή του αυτοκινήτου και την διάρρηξη.

“ΚΛΑΤΑΡΕ” ο οργανισμός του Πάνου Κιάμου! “Έβαλα το αμάξι μου στην άκρη και ειδοποίησα τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει”

news

Συμβούλιο Πλημμελειοδικών: Άρση απορρήτου για το κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη