Καρολίνα Καλύβα: Τραβά το κορδόνι του μαγιό και κολάζει τους πάντες (ΦΩΤΟ)

Μάλλον η Καρολίνα Καλύβα δεν τις χόρτασε τις διακοπές στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχει βαλθεί να μην αφήσει νησί για νησί και θάλασσα για θάλασσα αυτό το καλοκαίρι.

Μέσα από τα social media, δε, η πρώην παίκτρια των Survivor και Survivor All Star δεν χάνει ευκαιρία να δροσίζει οπτικά τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πολλές είναι οι αναρτήσεις που προκαλούν πανικό αλλά, αυτή την φορά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα δεν άφησε τίποτα όρθιο στο διαδίκτυο με τη νέα της δημοσίευση.

Και αυτό μιας και η καλλονή personal trainer επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα σύντομο άλμπουμ – φωτιά από την τελευταία της εξόρμηση στον υδάτινο κόσμο. Σαν να μην έφταναν, δε, το μικροσκοπικό της τιρκουάζ μπικίνι και οι αψεγάδιαστες αναλογίες της, ήρθε και το… παιχνίδι με το κορδόνι του μαγιό να βάλει «φωτιά» στον κόσμο των social media.

«Aqua essentials» τόνισε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αν και η λεζάντα μικρή σημασία έχει μπρος στην εικόνα…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Η Καρολίνα πλέον, μετά το Survivor, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, έχει αναφερθεί και στον Μάριο Πρίαμο.

«100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;» είχε αναφέρει η Καρολίνα Καλύβα σε συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο

Latest

Βαρδιάννα Βαρδινογιάννη: Αυτή είναι η… άγνωστη, μικρότερη κόρη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (photo)