Καραβάτου – Κατσούλης: Xώρισαν για να ζήσουν τους έρωτές τους!

Για πρώτη φορά το Spirto αποκαλύπτει όσα δεν γράφει κανένας για το διαζύγιο

Έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έβαλαν και επίσημα τίτλους τέλους στη δωδεκαετή κοινή τους πορεία. Αποτελούσε κοινό μυστικό στον χώρο ότι η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός είχαν σταματήσει εδώ και καιρό –περίπου ενάμιση χρόνο- να είναι μαζί. Πλέον, με την ανακοίνωση του χωρισμού τους ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους. Που δεν είναι μοναχικοί…

Η Καραβάτου και ο Κατσούλης έκαναν γνωστή την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο το πρωί της προπερασμένης Τρίτης. Αν και για όσους δεν γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, η αλήθεια είναι ότι ο χωρισμός τους μόνο ξαφνικός δεν ήταν.

Η σχέση τους και ο γάμος τους είχαν προ πολλού ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία κοινή δημόσια έξοδός τους καταγράφηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 2019, όταν παρακολούθησαν την πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Επρόκειτο για το έργο «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει», στο θέατρο Ζίνα.

Αυτό που τους κράτησε μαζί ακόμη και όταν θεωρούσαν δεδομένο πως όλα μεταξύ τους είχαν τελειώσει, ήταν τα δύο παιδιά τους. Η εννιάχρονη Αέλια και ο τεσσάρων ετών Αρίωνας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουν. Αποτελούν την προτεραιότητά τους. Για χάρη τους έμειναν κάτω από την ίδια στέγη παρότι δεν τους ένωνε κάτι. Ίσως, βέβαια, να ήθελαν να εξαντλήσουν και την τελευταία πιθανότητα να σώσουν τον γάμο τους.

Μη αναστρέψιμη κατάσταση

Διαπίστωσαν, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να συμβεί. Η κατάσταση ήταν πλέον μη αναστρέψιμη. Η φθορά του χρόνου είχε αποκλείσει κάθε ελπίδα επανασύνδεσης. Έκριναν, τότε, ότι το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν ήταν να αρχίσουν να ζουν χώρια αλλά διακριτικά. Επίσης, δεν ήθελαν να διαταράξουν πλήρως τις ισορροπίες ενδοοικογενειακά.

Οι κοντινοί τους άνθρωποι το ήξεραν, οι συνεργάτες τους δεν άργησαν να το καταλάβουν. Άλλωστε, από ένα σημείο και μετά και ενώ συνυπήρχαν στην εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου Κου», έφταναν στο στούντιο με διαφορετικά αυτοκίνητα και διαφορετική ώρα. Έγινε, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό από τους γύρω τους πως δεν ήταν μαζί. Δεν έμεναν καν μαζί.

Κανένας δεν είναι μόνος

Προφανώς, κάπου μέσα σε αυτό το διάστημα, τόσο η Καραβάτου όσο και ο Κατσούλης, γύρισαν σελίδα στα προσωπικά τους. Όσοι ξέρουν πράγματα και καταστάσεις, επισημαίνουν πως κανένας από τους δύο δεν βαδίζει μόνος του στη ζωή. Πρόκειται για απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη μιας και ο χρόνος που δεν είναι μαζί, θεωρείται αρκετά μεγάλος.

Είναι σίγουρο πως και οι δύο υπήρξαν και πάλι διακριτικοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους. Ενώ δεν φαίνεται ότι σύντομα θα υπάρχουν αποκαλύψεις σχετικά με τη νέα σελίδα στην προσωπική ζωή τους. ‘Άλλωστε έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, οι πληροφορίες λένε ότι η παρουσιάστρια έχει γοητεύσει και έχει γοητευθεί από άτομο που γνωρίζει πολύ καλά τα της τηλεόρασης αφού δουλεύει στον συγκεκριμένο χώρο. Όσο για τον Κρατερό ο ευρύς χώρος της υποκριτικής είναι εκείνος που τον έχει… κερδίσει στην ερωτική ζωή του.  Γενικότερα, πάντως, πρόκειται για πρόσωπα που ποτέ δεν προκάλεσαν και δεν έδωσαν αφορμές για να ακουστούν σχόλια σε βάρος τους.

Ο… τηλεοπτικός χωρισμός

Πριν από τον χωρισμό στη ζωή ήρθε αυτός σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή του STAR στις αρχές Μαΐου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Συναισθηματικά φορτισμένος εκείνη στην ημέρα, αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές και την εκπομπή με τα ακόλουθα λόγια, που βγήκαν με δυσκολία από το στόμα του: «Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για εμένα είναι η τελευταία μου ημέρα στη ‘Φωλιά των Κου Κου’. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που είχε ξεκινήσει πριν από επτά χρόνια και κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το STAR.

Ο κύριος λόγος, που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η ‘Σμύρνη μου αγαπημένη’. Είναι πρωταγωνιστικός ο ρόλος και οι ανάγκες των γυρισμάτων είναι τέτοιες, που θα ήταν αδύνατο να το πραγματοποιήσω, εάν το STAR δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Συγκινημένη ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μάλιστα λύγισε και έκλαψε. «Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, βασικά δεν είσαι.

Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα επτά χρόνια και υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο… Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται», είπε από τη δική της πλευραΠηγή: εφημερίδα Spirto

Spoilers

Η Πανοπούλου φωτογραφίζεται με μαγιό μετά την απώλεια 32 κιλών (εικόνα)

Αντώνης Κανάκης: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1;