Josephine: Με ροκ διάθεση και ψηλοτάκουνες γόβες, «ρίχνει» το Ιnstagram

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας

Με την ομορφιά, την τσαχπινιά, τη φωνή και το ωραίο κορμί της, η Josephine έχει κερδίσει δικαίως τον θαυμασμό των ανδρών.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, διατηρώντας έτσι την επικοινωνία με τους θαυμαστές της. Εκτός από αυτό, πού και πού αναλαμβάνει τον ρόλο του μοντέλου, διαφημίζοντας γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ γνωστών εταιρειών. Την Τρίτη 29/3, λοιπόν, θέλοντας να προωθήσει τα κοσμήματα ενός καταστήματος, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 336.000 followers της τέσσερις φωτογραφίες, στις οποίες είναι σέξι και παράλληλα σικ.

Φορά ένα δερμάτινο, μπορντό outfit, το οποίο κολακεύει τη σιλουέτα της. Το παντελόνι αναδεικνύει τη λεπτή μέση της και το στραπλες τοπ το ντεκολτέ της. Αποπνέοντας σεξαπίλ και ροκ διάθεση, επιδεικνύει το κομψό της ζευγάρι σκουλαρίκια και τα δύο υπέροχα κολιέ της. Κάθεται πάνω στο σκαμπό, παίζει με τα πόδια της και είναι άκρως αισθησιακή. Φυσικά, οι μαύρες γόβες, με το χοντρό τακούνι και τη φιάπα, καθιστούν το ντύσιμό της hot και ιδανικό για έξοδο σε μπαρ. Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα πλούσια, ξανθά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ίσια και μυτερά στην πλάτη της. Δεν είναι τυχαίο που το post της έχει, μέχρι στιγμής, συγκεντρώσει περισσότερα από 19.000 likes και αμέτρητα θετικά σχόλια.

Τζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης αποπλανούσε ανήλικα, παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αναστασία βρίσκει τον Ισίδωρο αναίσθητο στο πάτωμα