Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αναστασία βρίσκει τον Ισίδωρο αναίσθητο στο πάτωμα

Απόψε, Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 21:00, στο MEGA

Στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», η οποία προβάλλεται κάθε βράδυ από Κυριακή έως Πέμπτη, στις 21:00, απόψε η δίκη του Φίλιππου ξεκινά. Όλη η Αρεόπολη είναι ανάστατη. Καταθέτουν οι πρώτοι μάρτυρες κατηγορίας.

Ο Στέφανος, στην κατάθεσή του, δεν κρύβει το μένος του για τον Φίλιππο, ο οποίος παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή. Ο Στάθης είναι πιο ήπιος και αφήνει τον Λυκούργο, ως συνήγορο υπεράσπισης, να τον καθοδηγήσει. Το ίδιο γίνεται και με την κατάθεση της Βασιλικής, η οποία μιλά μέσα από την καρδιά της για τον Φίλιππο, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Αρετής.

Στο μεταξύ, η Μυρτάλη με την Ιουλία και τον Λεωνίδα πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του Νικήτα. Στην κηδεία πηγαίνει και ο Αλέξης, με την παρουσία του να ξυπνά δυσάρεστες μνήμες. Η Αναστασία μπαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να του πάει φαγητό και τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα.

Όταν η Ιουλία και η Μυρτάλη γυρίσουν από τη Θεσσαλονίκη, θα τις περιμένει μια δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του Ισίδωρου, η οποία θα τις αναγκάσει να πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Josephine: Με ροκ διάθεση και ψηλοτάκουνες γόβες, «ρίχνει» το Ιnstagram

Kourtney Kardashian: Μετά τα Oscars, επιδεικνύει το ντεκολτέ της με τολμηρό μαγιό