Kourtney Kardashian: Μετά τα Oscars, επιδεικνύει το ντεκολτέ της με τολμηρό μαγιό

Δείτε φωτογραφίες

Αν και έχουν περάσει μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που η Kourtney Kardashian περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Οscars με τον αρραβωνιαστικό της, τον μουσικό και ντράμερ Travis Barker, την Τρίτη 29/3 φρόντισε να «βάλει φωτιά» στο Instagram με μία mirror selfie, στην οποία εμφανίζεται με ένα τολμηρό μαγιό.

Φορώντας ένα μαύρο, ολόσωμο μαγιό με πολλά κοψίματα, η 42χρονη σταρ του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» επιδεικνύει το ντεκολτέ της, προκαλεί την ερωτική φαντασία των ανδρών και το απολαμβάνει. Το beach outfit της ολοκληρώνουν τα κολιέ, που κοσμούν το λαιμό της.

Λίγη ώρα μετά, μοιράστηκε με τους περισσότερους από 166.000.000 followers της άλλη μία selfie, όπου φορά ένα αθλητικό top και έχει τα μαλλιά της κάτω. Το μακιγιάζ της είναι ελαφρύ και το ύφος φανερώνει ότι ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση.

Όπως προαναφέρθηκε, πριν λίγες μέρες, η διάσημη Αμερικανίδα και ο 46χρονος αρραβωνιαστικός της, Travis Barker, έδωσαν το «παρών» στην λαμπερή τελετή των Oscars 2022, στο Χόλιγουντ.

Travis Barker και Κourtney Kardashian στην τελετή των Oscars 2022

Αν και πολλές από τις Kardashian-Jenners έχουν πάει σε after party των Οscars, η Kourtney είναι η πρώτη που περπάτησε στο κόκκινο χαλί και παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των εν λόγω βραβείων.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αναστασία βρίσκει τον Ισίδωρο αναίσθητο στο πάτωμα

Survivor Ελλάδας: Σοβαρός τραυματισμός για τον Άρη Σοϊλέδη – Εκτός αγωνισμάτων για 10 μέρες