Ισόβια αντιμετωπίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου αν αποδειχθεί ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα

Συγγενείς της 33χρονης δέχθηκαν λιντσάρισμα

Σοκαρισμένοι είναι όλη η Ελλάδα με την υπόθεση της Πάτρας. Τα τρία μικρά κορίτσια, η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα, δεν ζουν πια και για αυτό φταίει ένας άνθρωπος, μπορεί και περισσότεροι. Πρόκειται για ένα αποτρόπαιο έγκλημα, η μάνα σκότωσε το παιδί της, την Τζωρτζίνα. Εντός των προσεχών ημερών θα μάθουμε αν ευθύνεται και για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, λοιπόν, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στα κρατητήρια, μετά από την πολύωρη ανάκριση. Η 33χρονη συνελήφθη στην Πάτρα και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ. Εκεί, παρέμεινε αμίλητη και ψυχρή.

Η ποινή που αντιμετωπίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου αν αποδειχθεί ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα

Ο δικηγόρος, Γιάννης Βέρρας, μιλώντας σήμερα (31/3) το πρωί στο Happy Day, τόνισε: «Είναι κλασική περίπτωση, είναι ανθρωποκτονία με δόλο και η ποινή που αντιμετωπίζει είναι ισόβια κάθειρξη. Η εσχάτη των ποινών. Δεν υπάρχει κάτι, το οποίο εκ πρώτης να φαίνεται ότι θα οδηγήσει σε μία υποδεέστερη νομική αντιμετώπιση. Οποιοδήποτε ελαφρυντικό δύσκολα θα δοθεί στη συγκεκριμένη γυναίκα.

Στην ισόβιο είναι τα 20 χρόνια κάθειρξη, δεν μπορεί να βγει πριν συμπληρωθούν 20 χρόνια στη φυλακή και σε κάθε περίπτωση πρέπει να εκτιθούν τα 3/5 της ποινής».

Να σημειωθεί ότι χθες (Τετάρτη 30/3), αφού συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, συγγενείς της δέχθηκαν λιντσάρισμα έξω από την οικία της.

Φαίη Σκορδά: Γιατί πήγε στο νοσοκομείο, τι είπε η παρουσιάστρια video

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 11 στον εισαγγελέα – Πού μπορεί να βρει κανείς κεταμίνη;