Ηρώ Μουκίου: «Διαγνώστηκα με όγκο στην σπονδυλική μου στήλη»

Spoilers

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ανθισμένες Μανόλιες» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Ηρώ Μουκίου αναφέρθηκε στην πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και παράπονο που έχει από τον αείμνηστο Μιχάλη Ασλάνη.

 

Η ηθοποιός δήλωσε: «Κινδύνεψα το 2002, είχα μία περίπτωση διάγνωσης όγκου στη σπονδυλική στήλη. Δεν ξέραμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Είχα φοβερούς πόνους. Η προσευχή μου έδωσε δύναμη, γενικά μου δίνει δύναμη για όλα».

Η Ηρώ Μουκίου εξήγησε: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν μου ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν τι θα γίνουν οι αδύναμοι που εξαρτώνται από εμένα, δηλαδή το παιδί μου και τα ζωάκια μου. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τι θα αφήσεις πίσω σου…».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ηθοποιός αποκάλυψε το παράπονό της από τον αείμνηστο Μιχάλη Ασλάνη. «Με διαμόρφωσε σε πολλά πράγματα, ας πούμε η γενναιοδωρία του, η καλοσύνη του, το χιούμορ του… Όταν πληροφορήθηκα την απώλεια, πόνεσα πολύ.

Ήθελα να μου είχε απευθυνθεί… Να μου είχε ζητήσει κάτι, αν ήθελε. Ήθελα να μην έχει τόση αξιοπρέπεια, ακόμα και με τους φίλους του».

Spoilers

Στις «8» Ολυμπιακός και Εθνικός, «ζωντανή» η Βουλιαγμένη, αποκλείστηκε ο ΑΝΟΓ

Spoilers

Σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τα ντέρμπι