Ιωάννης Παπαζήσης: Τα επαγγέλματα πριν την υποκριτική και ο λόγος που κινήθηκε νομικά για μία δουλειά

«Θέλω ο κόσμος να με βλέπει στο δρόμο και να μου μιλάει» λέει ο ηθοποιός

Μία ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 19/4, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Από την αρχή της καριέρας μου ως ηθοποιός δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Πριν την υποκριτική, έχω δουλέψει στην οικοδομή, στο μπαρ, ό,τι κάνει κάθε παιδί για να επιβιώσει» είπε σχετικά με τα επαγγέλματα που είχε κάνει πριν μπει στο χώρο της υποκριτικής.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε σε ένα συμβάν στη δουλειά, το οποίο τον ώθησε να κινηθεί νομικά για να δικαιωθεί, αλλά και πάλι, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. «Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά. Προσπάθησα να πάρω τα χρήματα, κινήθηκα νομικά και πάλι δεν τα πήρα. Σημασία έχει να πηγαίνεις παρακάτω και να συνεχίζεις το ταξίδι της ζωής σου».

Έχει δεχτεί κακές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο; Ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε: «Δεν έχω υποστεί κακές συμπεριφορές, δεν δίνω τον χώρο για οποιαδήποτε συμπεριφορά πέρα από την επαγγελματική. Αν δεν συμφωνώ από μία δουλειά, φεύγω».

Τέλος, για τη σχέση του με τους θαυμαστές του, ο 43χρονος ηθοποιός υποστήριξε: «Θέλω να με γνωρίζει ο κόσμος, θέλω να με αγαπάει, θέλω να βλέπει τις δουλειές μου, να με βλέπει στο δρόμο και να μου μιλάει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Σεξ, προβλήματα και ανασφάλειες: Πώς δύο εραστές θα έχουν μία υγιή σχέση;

MasterChef 2022: Δοκιμασία Αποχώρησης με υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις – «Μία ανάσα» από τη χρυσή δεκάδα του ριάλιτι μαγειρικής