Ιωάννα Μαλέσκου: Τα 18 κιλά της εγκυμοσύνης και ο θρησκευτικός γάμος – Σε ποιον μοιάζει η μικρή;

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την καθημερινότητα με την κόρη της, τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, το ενδεχόμενο να κάνουν και θρησκευτικό γάμο και αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η μικρή.«Η μητρότητα με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα με πολύ διαφορετικά, να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι έχει σημασία τελικά. Μου τα άλλαξε όλα.» είπε αρχικά η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day.

Και αποκάλυψε η ευτυχισμένη μαμά, Ιωάννα Μαλέσκου: «Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Βέβαια είναι μια γλύκα, αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της…»!Και πρόσθεσε: «Ο σύζυγός μου βοηθάει όσο μπορεί γιατί δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Του έμαθαν στο μαιευτήριο να αλλάζει πάνες οπότε είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος. Είναι εξαιρετικός μπαμπάς».Και συνέχισε λέγοντας:

«Πήρα 18 κιλά στην εγκυμοσύνη, το σώμα μου έπαθε σοκ, το οποίο άστο μη με κοιτάς έτσι. Όλα καλά τώρα. Για τον θρησκευτικό γάμο ρώτα τον άντρα μου, όχι εμένα. Ο πολιτικός δεν μετράει; Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω για την τηλεοπτική μου επιστροφή, σίγουρα θέλω να επανέλθω»!

Μαρία Μπακοδήμου: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στη Σοφία Χατζηπαντελή που της… χώρισε τα φρύδια

Κλέλια Ανδριολάτου: Χαμός με την τόπλες φωτογραφία της στο Instagram – «Το ταλέντο της σκιάζεται από αυτή την ανάρτηση»