Ήλιος: Ο ματωμένος γάμος που καταλήγει σε τραγωδία

Μία γιορτή που θα φέρει πόνο και δυστυχία

sok

Η αγαπημένη μας σειρά φτάνει στο τέλος της, με ένα επεισόδιο που θα κόψει την ανάσα. Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη είναι γεγονός, στη σειρά Ήλιος. Μόνο που τα πράγματα δε πηγαίνουν όπως τα είχε ονειρευτεί το ζευγάρι. Η τελετή εξελίσσεται σε τραγωδία, με έναν από τους πρωταγωνιστές να απουσιάζει.

Οι εξελίξεις τρέχουν, με τους χαρακτήρες να μπλέκονται σε όλο και πιο περίπλοκες καταστάσεις. Η Ελένη σκέφτεται να εγκαταλείψει οριστικά την Καβάλα, μέχρι να βρεθεί κι εκείνη στο στόχαστρο των δολοφόνων. Ο Δημήτρης θα τρέξει να τους προστατεύσει όλους, θα είναι, όμως, μάταιο. Τί θα συμβεί στη συνέχεια;

Ο θάνατος και οι απειλές
Ο γάμος του Δημήτρη και της Αλίκης πραγματοποιείται, στη σειρά Ήλιος, σε ένα δημαρχείο. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και περιμένει την ημέρα του γαμήλιου πάρτι στο κτήμα. Ωστόσο, ο Δημήτρης δείχνει ανήσυχος, καθώς οι εγκληματίες απαιτούν τα χρήματα που τους έκλεψε ο Μανώλης. Στο μεταξύ, ο Μανώλης, ο άνθρωπος – κλειδί για τη λύση αυτού του μυστηρίου, πέφτει νεκρός.

Ο Δημήτρης απελπίζεται και συνεργάζεται με τον Φίλιππο και την Διώνη για να βρεθεί μία λύση. Στο μεταξύ, η Αλίκη και η Ελένη μπλέκονται στα δίχτυα των εγκληματιών, οι οποίοι τις απειλούν με θάνατο.

Σύμφωνα με το MYtv, η Αλίκη βρίσκει ένα μέρος των χρημάτων και καθυστερεί τους εγκληματίες, κερδίζοντας σημαντικό χρόνο.

Η δεξίωση πραγματοποιείται στο κτήμα και όλοι δείχνουν ευτυχισμένοι. Μόνο που ένας από τους πρωταγωνιστές απουσιάζει.

Ο Δήμος, λίγο πριν τον γάμο, αποφασίζει να κάνει μία παράτολμη κίνηση που θα του στοιχίσει ακριβά. Ο γάμος του Δημήτρη και της Αλίκης βάφεται με αίμα, στη σειρά Ήλιος. Μία γιορτή που θα φέρει πόνο και δυστυχία στη συνέχεια.

Βατούτιν: «Oύτε καφέ στο λόμπι του ξενοδοχείου»

Βατούτιν: «Oύτε καφέ στο λόμπι του ξενοδοχείου»

Χamos

Υπόθεση ψευτογιατρού Κοντοστάθη: Προτείνεται η παραπομπή και πρώην υπουργού για το θύμα από τον Αρχάγγελο της Ρόδου