Η Τραγική Εμπειρία της Μοναξιάς: Η Ιστορία του Αναστάσιου Ράμμου

Ο Αναστάσιος Ράμμος είχε μια ειλικρινή συζήτηση με τη φίλη του, Κατερίνα Ζαρίφη, στην εκπομπή “Οδός Ζαρίφη 2” του καναλιού OPEN. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και πώς ένιωσε πως έχασε ό,τι είχε ως δεδομένο.

Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Ράμμος ανέφερε ότι “ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσω τη φάση του κορονοϊού, γιατί μπήκαμε σε μια εντελώς νέα πραγματικότητα. Το πιο δύσκολο για μένα όμως ήταν να μην μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ, να τραγουδάω και να είμαι με τον κόσμο”.

“Είμαι κοινωνικός άνθρωπος και απόλαυσα πολύ την παρέα των ανθρώπων. Η πρώτη σφαλιάρα της μοναξιάς ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Μου λείπει η κοινωνικότητα και η επαφή με τον κόσμο”, πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Σε μια εποχή όπου η ανθρώπινη επαφή είναι περιορισμένη, ο Αναστάσιος Ράμμος αναγνωρίζει τη σημασία της κοινωνικής διασκέδασης και την ανάγκη να είναι περιτριγυρισμένος από αγαπημένα πρόσωπα. Ελπίζει ότι σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγαπημένη του δραστηριότητα, το τραγούδι, και να ξανασυνδεθεί με το κοινό του.

Written by admin

Συναρπαστική συνάντηση: Καρχαρίας στο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ

Ανεκδοτάρα με Κρητικούς: Ο παπάς που δεν τους γούσταρε