Η τέλεια “μπλόφα”: Τους ΤΡΕΛΑΝΕ Παίκτρια του πόκεp έβαλε ψευτικα ΣTHΘH έκατσε στο τραπέζι και…. VIRAL βίντεο

Διχασμένη είναι η κοινότητα πόκεp, καθώς μια παίκτρια κατηγορείται γιατί έκλεψε γιατί έδειξε τα μπαλκόνια της της στους αντιπάλους της.

Η διεξαγωγή ενός τουρνουά πόκεp έχει πιστούς ακολούθους ανά το κόσμο. Όσο πιο private είναι το τραπέζι, τόσο πιο πολλοί φανατικοί του παιχνιδιού πρόκειται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα τουρνουά έλαβε μέρος με πλήθος κόσμου να συρρέει να το παρακολουθήσει. Το τουρνουά διεξήχθη μέσω live stream στο Hustler Casinο, και είχε βαπτιστεί ως «Max Pain Monday».

Αρκετά πρόσφατα είχε δημιουργηθεί ένα τρομερό σκάνδαλο με μια παίκτρια να φημολογείται πως έκλεψε, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να ταρακουνήσει το φίλαθλο κοινό.

Αυτή τη φορά η Sashimi, αρκετά γνωστή στο χώρο του πόκεp ήταν αυτή που κατηγορήθηκε πως έκλεψε σε μια παρτίδα. Βέβαια ο τρόπος που το έκανε ήταν αρκετά ανορθόδοξος.

Κατά την διάρκεια του livestream αρκετοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν πως η Sashimi κατέβαζε την μπλούζα της, προκείμενου να δείξει τα ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΗΣ της, ώστε να αποσυντονίσει τους παίκτες που βρίσκονταν στο τραπέζι.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε η Sashimi δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα της στο Instagram, προκειμένου να σχολιάσει το γεγονός αυτό.

Υποστήριξε πως χρησιμοποίησε ψεύτικο ΣTHΘOΣ , έτσι ώστε να αποσυντονίσει του παίκτες και να χάσουν την συγκέντρωση τους.

Τέλος απολογήθηκε πως ήταν απρεπής η συμπεριφορά της και πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

ΔΕΣ το BINTEO

Written by admin

Διαζύγια, γάμοι, γεννήσεις και θάνατοι – Η lifestyle ανασκόπηση της χρονιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό

Σοφία Χατζηπαντελή: Νέο βίντεο – Κάνει ντους ολόγuμνη