Σοφία Χατζηπαντελή: Νέο βίντεο – Κάνει ντους ολόγuμνη

Η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να έμεινε μόνο για τις οντισιόν του GNTM, ωστόσο, κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο λόγω της εμφάνιση της όσο και λόγω του χαρακτήρα της, αφού γενικότερα ό,τι είχε να πει στα κορίτσια το έλεγε χωρίς να μετράει τα λόγια της.

Σε πολλούς λοιπόν άρεσε αυτή η τόσο εκκεντρική προσωπικότητα, ενώ υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι δεν αντέχουν να τη βλέπουν και να την ακούν, κάτι που αποτυπώθηκε κυρίως μέσα από τα σχόλια στο twitter.

Πικραμένη από το GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή – Τα «καρφιά» για τους συνεργάτες της

Η ίδια είναι εντελώς ακομπλεξάτιστη και δε δείχνει να επηρεάζεται από απόψεις, αφού συνεχίζει να παράγει υλικό με τον εαυτό της μέσα από τα social media, αλλά και από συνεντεύξεις, που παραχωρεί.

Η παρουσία της στον διαγωνισμό μόδας απασχόλησε όχι μόνο λόγω των σχολίων της, αλλά και για τις εντάσεις, που βλέπαμε να προκύπτουν μεταξύ εκείνης και της Βίκυ Καγιά.

«Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω μόνο για όσα έχω κάνει, κάνω πραγματικά» είχε γράψει σε ανάρτησή της η Χατζηπαντελή.

Σε κάθε περίπτωση, τα γούστα είναι υποκειμενικά και αυτό φαίνεται από τους πολλούς followers, που έχει στο instgaram αλλά και από τα πολλά και διαφορετικά σχόλια, που βλέπει κανείς κάτω από τις φωτογραφίες της.

Το αποκαλυπτικό βίντεο της Σοφίας Χατζηπαντελή μέσα από το μπάνιο

Αυτή τη φορά έκανε τη μεγάλη ανατροπή, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της, την ώρα που κάνει μπάνιο, ολόγυμνη στη μπανιέρα της.

Οι κινήσεις της μπορεί να ήταν προσεκτικές, αλλά υπήρξαν πολλές στιγμές, που ενώ κινούταν, βλέπαμε πως ήταν στο τσακ να φανεί κάποιο «ακατάλληλο» σημείο.

Η τέλεια “μπλόφα”: Τους ΤΡΕΛΑΝΕ Παίκτρια του πόκεp έβαλε ψευτικα ΣTHΘH έκατσε στο τραπέζι και…. VIRAL βίντεο

Salt Bae: Κράξιμο στον σαλτ μπαε από πελάτη του … βίντεο