Η συγκλονιστική μαρτυρία της Γιάννας Φαφαλιού για την απώλεια του Νίκου Ρόκκου: Η δύσκολη περίοδος που περάσαμε

«Ήταν ξαφνικό και αναπάντεχο», δήλωσε η Γιάννα Φαφαλιού σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day με τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα φάση στη ζωή της, το νέο της τραγούδι, αλλά και τον θλιβερό θάνατο του πρώην συζύγου της, Νίκου Ρόκκου.
«Ένας καλλιτέχνης που κάνει μια διασκευή ενός τραγουδιού, δεν θέλει να αφαιρέσει το φως από τον καλλιτέχνη που το αρχικά τραγούδησε», σχολίασε αρχικά η Γιάννα Φαφαλιού σχετικά με τη διασκευή του τραγουδιού «Ματώνω» της Πέγκυς Ζήνα.
Η Γιάννα Φαφαλιού παραδέχτηκε στη συνέχεια: «Παντρεύτηκα πολιτικά το καλοκαίρι και σχεδιάζουμε να κάνουμε το γάμο μας και με θρησκευτική τελετή. Και εγώ και ο σύζυγός μου λέγαμε ότι δεν θα το ξανακάναμε, αλλά λάβαμε γρήγορα την απόφαση».
Κλείνοντας, η Γιάννα Φαφαλιού αναφέρθηκε και στην απώλεια του Νίκου Ρόκκου: «Η απώλεια είναι μια δύσκολη και σοβαρή εμπειρία, ειδικά όταν έχετε ένα παιδί στην εφηβεία. Ήταν ένα πολύ σκληρό πλήγμα για όλους μας, περάσαμε δύσκολα, ήταν πραγματικά ξαφνικό και αναπάντεχο. Η ζωή συνεχίζεται και προχωράμε, προσπαθώντας να διαχειριστούμε κάθε απώλεια».

Written by admin

Κέιτ Μίντλετον: Προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ιατρικά της αρχεία – Κατεπείγουσα έρευνα από την κλινική

Latest

«Γονάτισε» ο Γιάννης Πλούταρχος: «Αγανάκτησα, έβαλα τα κλάματα και είπα τέλος…»