Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη προς τον Δημήτρη Σταρόβα

Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε μόνο θετικές ειδήσεις

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο διάσημος ηθοποιός και μουσικός βρίσκεται υπό τη φροντίδα των γιατρών στη νευρολογική κλινική και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, στην αρχή της σημερινής εκπομπής της στο ΟΡΕΝ, ήθελε να στείλει τα θερμά της συλλυπητήρια και τις ευχές της στον Δημήτρη Σταρόβα. Αφού έμαθε ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εξέφρασε τη στήριξή της και την αγάπη της.

“Θέλω να στείλω την απόλυτη αγάπη μας και σκέψη στον Δημήτρη Σταρόβα. Μια νέα που μόλις μάθαμε λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή μας εδώ στον ΟΡΕΝ”, είπε η παρουσιάστρια.

“Μάθαμε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Επειδή οι πληροφορίες είναι μπερδεμένες, ελπίζουμε ότι βρίσκεται στη νευρολογική κλινική και όλα θα πάνε καλά”, συνέχισε.

“Θέλω να στείλω την αγάπη μας και στον Δημήτρη και στην Άννα, την εταίρο του. Ξέρω τους δύο πολύ καλά και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά νέα σύντομα. Δεν μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε θετικά. Ξέρουμε πόσο πολύ τον αγαπάτε και εμείς το ίδιο. Μήτσο μου, περαστικά, είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε μόνο θετικές ειδήσεις”, τελείωσε.

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Δημήτρης Σταρόβας

Written by admin

Ελληνική εταιρία γίνεται χορηγός του Final 4!

Latest

Κλαίει σε μια γωνιά η Μαρία Αντωνά: Διακοπές στη Μύκονο με τη νέα του σύντροφο, Μαριλίνα Κυπαρίσση, ο Άρης Σοϊλέδης