Η συγκλονιστική ανακοίνωση της Ναταλί Κάκκαβα για τη συναισθηματική κακοποίηση: Αντισταθείτε ώστε κανείς να μην αισθάνεται μόνος

Συναισθηματική κακοποίηση… Πόσοι την έχετε βιώσει; Όσο ισχυρός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις” εξομολογείται η Ναταλί Κάκκαβα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ναταλί Κάκκαβα εξέφρασε την εμπειρία της με τη συναισθηματική κακοποίηση με την οποία η ίδια αντιμετώπισε πρόσφατα. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η όμορφη παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα συναισθήματά της και ξέσπασε σε δάκρυα.

Συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα μοιράστηκε δύο λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους στο βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ της και το συνόδευσε με τη λεζάντα: “Συναισθηματική κακοποίηση… Πόσοι την έχετε βιώσει; Όσο ισχυρός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις”.

“Είμαι πραγματικά ευγνώμων που έχω την οικογένειά μου, τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου που μου δίνουν τη δύναμη, καθώς επίσης και τους φίλους μου που είναι σαν οικογένεια. Σκέφτομαι όμως πόσοι άνθρωποι μπορεί να νιώθουν μόνοι τους. Και να νιώθουν απόγνωση”.

“Γι’ αυτό ήθελα να μοιραστώ αυτό το βίντεο μαζί σας, γιατί δεν θέλω κανένας να αισθάνεται μόνος. Αντισταθείτε…” καταλήγει η Ναταλί Κάκκαβα σε αυτή τη νέα, φορτισμένη συναισθηματικά, ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα…

Written by admin

Ποια ψάρια πρέπει να αποφύγετε στη διατροφή σας

Πώς να επωφεληθείτε από τις θερινές εκπτώσεις: Οδηγός για τους καταναλωτές