Μαύρες ώρες για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη – Τι συνέβη στον ηθοποιό

Η Γωγώ Ατζολετάκη, προχώρησε σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου σχολίασε αρκετά πράγματα για την καριέρα της. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν στα όσα ανέφερε για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Ακολουθεί η συνέντευξη της  Γωγώ Ατζολετάκη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

Η συνεργασία σας με τον Νίκο Φώσκολο έγραψε ιστορία… Με τον Νίκο συνεργαστήκαμε στον «Ρωμανό Διογένη», μια βυζαντινή επική τηλεοπτική σειρά. Κάναμε επιτυχία…

Στη «Λάμψη» και στο «Καλημέρα Ζωή» γιατί δεν σας είδαμε αργότερα; Κάποια στιγμή μου έκανε πρόταση ο Νίκος για να πάρω μέρος στη «Λάμψη», αλλά διαφώνησα με τον ρόλο και έκτοτε δεν μου ξαναπρότεινε κάτι. Ο Νίκος ήταν πολύ εγωιστής, δεν ανεχόταν να του πεις όχι. Και όταν μου πρότεινε έναν ρόλο για τη «Λάμψη» και εγώ του εξήγησα πως δεν ήταν για μένα, θύμωσε και δεν μου ξαναπρότεινε κάτι άλλο.

Ακόμη και στην κορυφή της επιτυχίας μας πρέπει να περιμένουμε την πτώση

Πώς σας φαίνεται ότι σε σειρές πια πρωταγωνιστούν πρόσωπα που βγήκαν από ριάλιτι; Αυτά είναι σημεία των καιρών. Η σκηνή όμως είναι πολύ σκληρή. Αν καταφέρεις να την κατακτήσεις, καλώς, γιατί μπορεί να έχεις ταλέντο και να μην το ξέρεις. Αν δεν την κατακτήσεις, θα σε ξεράσει. Το κακό είναι ότι αυτοί οι κομήτες στη δουλειά μας κλέβουν ρόλους από τους επαγγελματίες ηθοποιούς που περιμένουν να βιοποριστούν από το επάγγελμα.

Καταφέρατε μετά από τόσα χρόνια δουλειάς να αποκτήσετε κομπόδεμα; Κομπόδεμα όχι, δεν θα το έλεγα. Δεν έχω μια μεγάλη περιουσία. Από την άλλη μεριά επειδή έχω ασχοληθεί με τη θεατρική επιχείρηση γύρω στα δέκα χρόνια, ξέρω πως είναι ένα αδηφάγο τέρας. Μια χρονιά μπορεί να πας καλά, αλλά αν ένα έργο δεν πάει καλά, θα τα χάσεις όλα. Ήμουν πάντα ίσα βάρκα ίσα πανιά αλλά αυτό δεν σου αφήνει το περιθώριο να κάνεις λεφτά….

Πολλοί συνάδελφοί σας έχουν δηλώσει πως καταστράφηκαν οικονομικά λόγω των θεατρικών επιχειρήσεων… Όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης… Βέβαια ο Βλαδίμηρος χτυπήθηκε πολύ άσχημα έχασε τα πάντα. Θέλει μεγάλη σύνεση, ψυχραιμία και ταπεινότητα. Ακόμη και στην κορυφή της επιτυχίας μας πρέπει να περιμένουμε την πτώση, είπε η Γωγώ Ατζολετάκη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

Βουίζει η Ισπανία: «Πάει για Πίτερς η Μπαρτσελόνα»

πηγή: enimerotiko.gr

Επιβίωσε η άνθρωπος που έπεσε στο λιμάνι με το μηχανάκι του: Πως κατάφερε να βγει μόνος του

Η επιστροφή μου στο τραγούδι και η λήξη του γάμου μου