Η επιστροφή μου στο τραγούδι και η λήξη του γάμου μου

Τη Γενιά Ευγενία Rocher έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στο δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια αυτήν την εβδομάδα, αποκαλύπτοντας πολλά για τη ζωή της ενώ εξηγούσε πώς τελείωσαν οι τρεις γάμοι της μέχρι σήμερα.

Έχουν επιβάλει ποτέ στη δουλειά σας να κάνετε πράγματα που δεν ήθελαν;

Βεβαίως. Όταν πήγα να υπογράψω σε μια δισκογραφική εταιρία στη Σόφια, μου είχαν επιβάλει ως όρο στο συμβόλαιο ότι θα έπρεπε να υποβληθώ σε πλαστική επέμβαση ή να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου, αν το απαιτούσαν οι υπεύθυνοι. Αρνήθηκα και αποφάσισα να φύγω.

Ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι και να κάνω μια μεγάλη καριέρα, χωρίς όμως να κάνω τέτοιους συμβιβασμούς. Έτσι, αναβάλλοντας την καριέρα μου, παντρεύτηκα και γέννησα το παιδί μου στα 26 μου. Ήταν μια προσωπική επιλογή που έκανα.

Τι σας οδήγησε στον πρώτο σας διαζύγιο;

Όταν επέστρεψα στο τραγούδι, τελείωσε και ο γάμος μου. Το παράξενο είναι ότι οι τρεις άντρες που παντρεύτηκα με γνώρισαν στην πίστα, αλλά στη συνέχεια χωρίσαμε γιατί δεν ήθελαν να τραγουδάω. Προσπαθούσαν να με αλλάξουν, όπως συμβαίνει συχνά με τους άντρες που νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να επηρεάζουν τη σύντροφό τους. Εγώ όμως δεν ανήκω σε κανέναν, ανήκω μόνο στον εαυτό μου.

Written by admin

Μαύρες ώρες για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη – Τι συνέβη στον ηθοποιό

Αποζημιώθηκε με 1,75 εκατ. ευρώ λόγω τραυματισμού δαχτύλου από πόρτα!