Η συγκινητική στιγμή της Ρίτας Αντωνοπούλου με τον Θάνο Μικρούτσικο: Η αγκαλιά που με έκανε να κλάψω

Στην πρώτη μου δουλειά, θυμάμαι μια στιγμή επίγνωσης στην πολυθρόνα”, αναφέρει η Ρίτα Αντωνοπούλου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” στην ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε τη συνεργασία της με τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο και τη συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Συγκεκριμένα, η Ρίτα Αντωνοπούλου ανέφερε: “Ηχογραφούσαμε στο Μέγαρο Μουσικής, στην πρώτη μας δουλειά και θυμάμαι μια στιγμή επίγνωσης στην πολυθρόνα. Βλέποντας την Καμεράτα να γράφει το «Άννα, μην κλαις» για να το τραγουδήσω εγώ, δίπλα ήταν ο Θάνος Μικρούτσικος. Με πιάσαν τα κλάματα και αυτός με είδε, δεν είπε τίποτα, απλά με αγκάλιασε”.

“Κάναμε το αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο και βγήκα πρώτη να τραγουδήσω το «Δρόμοι παλιοί». Αφού κατέβηκα, μια κοπέλα από τα παρασκήνια μου είπε ότι ο κ. Θεοδωράκης ήθελε να κάτσω δίπλα του. Με οδήγησαν, μου έβαλαν μια καρέκλα δίπλα του, μου είπαν να μην του μιλήσω, απλά να κάτσω.

Όταν γύρισε, με κοίταξε, πήρε το ένα μου χέρι και με το άλλο με χτύπησε στο στήθος και μου είπε: «Τα τραγούδια μου! Τα τραγούδια μου”. Αισθάνθηκα σοκαρισμένη, του φίλησα το χέρι και αυτό που ένιωσα τη στιγμή αυτή ήταν ότι μου έλεγε ότι νιώθει πως τα τραγούδια του τα έχω μέσα μου”, πρόσθεσε η Ρίτα Αντωνοπούλου στην τηλεοπτική εκπομπή.

Written by admin

Ο Ρονάλντο κυκλοφορεί το νέο του παιχνίδι με αξία 2,5 εκατομμυρίων ευρώ

Απουσία του Σωτήρη Κοντιζά: Προβλήματα συμμόρφωσης στο MasterChef