Η πραγματική μάχη της Αμάντας Μανωλάκου με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Αμάντα Μανωλάκου είναι μια γυναίκα που έχει το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα της υγείας της. Στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και πώς αρχικά δυσκολευόταν να το συζητήσει ανοικτά.

Όπως δήλωσε, το έκρυβε επειδή φοβόταν τα σχόλια και τις αντιδράσεις που θα ακολουθούσαν. Ωστόσο, αποφάσισε να αντιμετωπίσει το θέμα με υπερηφάνεια και να μιλήσει ανοιχτά για αυτό. Και αυτό έκανε, γενναία αποδεικνύοντας πως κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του λόγους για να κάνει τις επιλογές του.

Η Αμάντα ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών της και αναγνώρισε πως η υγεία της είναι πάντα προτεραιότητα. Με αυτή την ειλικρίνεια και αυτή τη δύναμη, αποτελεί ένα παράδειγμα αγώνα και αισιοδοξίας για όλους εμάς.

«Οπότε εκεί τους εξήγησα ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τους προσωπικούς του λόγους, ρε παιδιά. Τώρα, μην τρελαθούμε, κανείς δεν ξέρει τι τραβάει στο σπίτι του όταν κλείνει η πόρτα και όταν σβήνουν οι κάμερες. Επομένως φυσικά υπάρχουν δικαιολογίες για όλα και δεν έχει κανένας μας το ακαταλόγιστο», ανέφερε.
«Όταν βρήκα αυτό το πρόβλημα, το πρώτο πράγμα που ρώτησα είναι να μάθω τι ακριβώς είναι. Δεν γκούγκλαρα για να μάθω γιατί, λέω, θα με βγάλουν να πεθαίνω. Ακολούθησα τις οδηγίες των γιατρών μου, έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε η Αμάντα Μανωλάκου.

Πηγή

Written by admin

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Τζόνι Ντεπ μου είχε ζητήσει στριφτό τσιγάρο

Ανεκδοτάρα με μηχανικό: Πεθαίνει και πάει κατά λάθος στην κόλαση