Η Νίκη στο Survivor: Μια Σύγκριση με την Ευτυχία της Μητρότητας

Όταν φέρνουν το μωρό σου στην αγκαλιά σου και το κοιτάζεις, ξεχνάς όλο τον πόνο και τις δυσκολίες που έχεις περάσει προηγουμένως…

Την επόμενη ημέρα στο Survivor μετά την αποχώρηση της Ζωής Ασουμανάκη, από την ομάδα των Διασήμων, κλήθηκαν να διαχειριστούν οι παίκτες στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, οι τρεις αντίπαλοι του νεαρού μοντέλου δεν έκρυψαν την ιδιαίτερη χαρά που παρέμειναν εκείνες και η Ζωή Ασουμανάκη επέστρεψε στην Ελλάδα με την επόμενη πτήση από τον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, μάλλον, η Όλγα Πηλιάκη υπερέβαλε στον ενθουσιασμό και τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή αθλήτρια και παίκτρια της κόκκινης ομάδας του φετινού Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα παρομοιάσω την χθεσινή μου νίκη με το συναίσθημα που έχεις όταν φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί. Όταν δηλαδή φέρνουν το μωρό σου στην αγκαλιά σου και το κοιτάζεις, ξεχνάς όλο τον πόνο και τις δυσκολίες που έχεις περάσει προηγουμένως».

«Έτσι και χθες, μετά τη νίκη, ξέχασα όλη τη δυσκολία της μονομαχίας και ένιωσα μόνο χαρά που κατάφερα να παραμείνω στο παιχνίδι. Το ήθελα πάρα πολύ».

«Χθες είχαμε τη μονομαχία, πρώτη φορά συμμετείχα και γω μιας και ήμουν μονομάχος. Κατάφερα και παρέμεινα στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα άγχος, όχι γιατί είχα καλύτερα στατιστικά από τα υπόλοιπα παιδιά αλλά γιατί ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που πήγαινα να κάνω. Κάτι το οποίο το έχω λόγω του πρωταθλητισμού που έκανα τόσα χρόνια. Στους κρίσιμους αγώνες είμαι πιο συγκεντρωμένη από ποτέ και είμαι πολύ ήρεμη ψυχικά» παραδέχθηκε, με τη σειρά της, η Κατερίνα Δαλάκα το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Written by admin

Η απογοήτευση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Τριαντάφυλλο: Η πικρία προέρχεται από τον εαυτό μου

“Κλασάτη” ομορφιά για τη Λάουρα Νάργες – Πλέον είναι γυναίκα με καμπύλες! (ΦΩΤΟ)