Η μητέρα του Ρονάλντο παίρνει θέση για τη Χεορχίνα

Είναι εδώ και λίγο καιρό που έχουν φουντώσει τα δημοσιεύματα για κρίση στη σχέση ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Χεορχίνα Ροντρίγκεζ.

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί καβγάδων και επικείμενου χωρισμού ανάμεσα σε Ρονάλντο και Χεορχίνα, το λαμπερό ζευγάρι επιχείρησε με αναρτήσεις τους στα social media να τελειώσουν τις φήμες.

Στις φήμες χωρισμού ανάμεσα σε Χεορχίνα Ροντρίγκεζ και Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να αναφερθεί και η μητέρα του ποδοσφαιριστή Maria Dolores Dos Santos Aveiro για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή βγήκε να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού. Τη στιγμή μάλιστα που δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι η σχέση της με τη Χεορχίνα δεν είναι η ιδανική. Σύμφωνα με φήμες, είχε προβλήματα και με την πρώην σύντροφό του και μοντέλο Irina Shayk.

H μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται τα προβλήματα ανάμεσα στον γιο της και τη Χεορχίνα Ροντρίγκεζ. «Όλα είναι ένα ψέμα. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται. Αλλά όσα έχουν γραφτεί είναι ψέματα», σημείωσε η μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε επιλέξει να δώσει την απάντησή του στα δημοσιεύματα περί χωρισμού.

Ήταν αρκετή μια τρυφερή φωτογραφία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Χεορχίνα Ροντρίγκεζ να ανταλλάζουν ένα φιλί.

«Στην υγειά της αγάπης» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να συνοδεύσει τη φωτογραφία με το τρυφερή φιλί στη σύντροφό του.

Είχε προηγηθεί και το αιχμηρό σχόλιο από τη Χεορχίνα, με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο ζηλιάρης εφευρίσκει τη φήμη»

Είχε προηγηθεί και η απάντηση από την Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του νυχτερινού ουρανού.

«Ο ζηλιάρης εφευρίσκει τη φήμη. O κουτσομπόλης το διαδίδει και ο ηλίθιος το πιστεύει» έγραψε χαρακτηριστικά σε story της στο Instagram σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις φήμες.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τον νυχτερινό ουρανό, η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ επέλεξε τους στίχους του τραγουδιού Si Yo Muero του Αμερικανού τραγουδιστή Romeo Santos για να συνοδεύσει το story της.

Ναταλία Δραγούμη: 50 και να καίνε αλλά με ανύπαρκτο μαγιό βλέπεις θα δεις το κρυφό της τατουάζ

Νέα ζωή για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα – Ξανά ερωτευμένη