Η Μάγισσα Spoiler: Ο Κανέλλος θα πληρώσει το νόμισμα στην έχθρα τους

Ο θάνατος του βρέφους της οικογένειας Λάσκαρη και Γερακάρη στη σειρά αναζωπυρώνει την αιώνια αντιπαλότητα μεταξύ των δύο οικογενειών, που είχε υποτίθεται πως είχε ξεπεραστεί με τον γάμο της Μεταξίας και του Μάρκου. Ωστόσο, η σκιά της αντιπαλότητας πάντα κρεμόταν πάνω από τους Λάσκαρης, και οι συνέπειές της προκύπτουν τώρα με την πιο αδίστακτη μορφή στον Κανέλλο, που φαίνεται να πληρώνει το τίμημα.

Η Μάγισσα Spoiler: Ο Κανέλλος θα πληρώσει  το νόμισμα στην έχθρα τους

Αν και ο Σπήλιος προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως φιλικό μέλος της οικογένειας Λάσκαρη, με σκοπό να εκπληρώσει τους προσωπικούς του στόχους και να ενταχθεί στο επιθυμητό συμβούλιο των Καπεταναίων, οι Θράσος και Μόφορης έχουν διαφορετικά σχέδια στο μυαλό τους.

Ο Θράσος από την αρχή δηλώνει την αποστροφή του για τους Λασκαραίους και εκφράζει τη ζήλεια του για την επιτυχία τους, αφού η οικογένειά του δεν έχει ακόμη φτάσει στη θέση που επιθυμεί. Πολλές φορές έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Κανέλλο, ο οποίος τους υποβαθμίζει και υπογραμμίζει την υποδεέστερή τους θέση, πολύ μακριά από την επίπεδη των Λασκαραίων.

Και ο ίδιος ο θείος του Μόφορης, είναι ένας αδίστακτος πειρατής με αίματα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η κατάσταση αναμένεται να εξελιχθεί σε έναν ανεξέλεγκτο πόλεμο ανάμεσα στον Κανέλλο και τους Θράσο και Μόφορη.

Αυτό μπορεί να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα που θα εξαναγκάσει τη Μάνη σε έναν μακροχρόνιο πόλεμο. Η συνέχεια θα αναδείξει το αν τελικά θα ξεσπάσει ο πόλεμος ή αν η ειρήνη θα επικρατήσει. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της ιστορίας στις οθόνες σας…

Latest

Δυστυχώς τραγική εξέλιξη: «O Γιώργος Μαρίνος χειρουργήθηκε και…»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έγινε αστυνομικός έλεγχος στο σπίτι της μετά το βίντεο με τα μαχαίρια