Δυστυχώς τραγική εξέλιξη: «O Γιώργος Μαρίνος χειρουργήθηκε και…»

Latest

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» είχε βρεθεί πριν μερικούς μήνες η Άννα Φόνσου και είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Μαρίνο και το πού βρίσκεται σήμερα. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού. «Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω γιατί δεν είναι στο καταστατικό μας, ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε» ανέφερε, χαρακτηριστικά, η ίδια.

Και συνέχισε: «Τον Γιώργο τον αγαπάω, τον αγάπησα σε αυτούς τους δύο μήνες. Δεν τον ήξερα πριν. Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω: «Πού να σε πάω τώρα;» Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας! Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει: «Δεν έχω πού να πάω». Του λέω «σπίτι σου» και μου απαντά: «Δεν έχω κανέναν σπίτι μου». Του λέω: «Έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να δούμε». Τρομερή μοναξιά.

Διαβάστε επίσης: Αμφιβάλει κανείς ότι θα διαλύσουν το πρωτάθλημα; Και η ΕΠΟ ανέβαλε τη συνεδρίαση της Τρίτης για τον αρχιδιαιτητή

Και μετά έχει έναν φίλο του, του οποίου έχει βαφτίσει και το παιδί πολλά χρόνια και αυτός τον έχει τακτοποιήσει και ο Γιώργος Μαρίνος σαν παράκληση -τουλάχιστον σε μένα – μου είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν» συνέχισε η Άννα Φόνσου. Όσο για το τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός, η Άννα Φόνσου ανέφερε πως «έχω μάθει ότι είναι καλά, ότι μένει σε ένα σπίτι και τον περιποιούνται».

Όλα στη φόρα για τον Γιώργο Μαρίνο: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδί!

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος επώνυμος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το σεξουαλικό του προσανατολισμό στα μέσα του 1960, σε μια ιδιαιτέρως συντηρητική Ελλάδα. Είχε αποκαλύψει και στους γονείς του στα δεκαέξι του χρόνια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Παρόλα αυτά όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. Ήταν σύντροφοι για τέσσερα χρόνια στα τέλη του ΄60. Όπως έχει πει δεν θέλησε να προχωρήσει σε γάμο και να κάνει παιδιά, γιατί θεωρούσε πως θα ήταν άδικο για το παιδί του να υποστεί το «αμαρτωλό» παρελθόν του. Παρόλα αυτά οι δρόμοι τους δε χώρισαν, ούτε επαγγελματικά, ούτε φιλικά. Συνεργάστηκαν για χρόνια στη «Μέδουσα» και η φιλία τους παραμένει μέχρι σήμερα.

Πηγή: Athensmagazine.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Έρωτας Φυγάς spoiler: H Ευγενία εξαγριωμένη φτάνει στα άκρα

Η Μάγισσα Spoiler: Ο Κανέλλος θα πληρώσει το νόμισμα στην έχθρα τους