Η Κιμ Καρντάσιαν σε… καυτές καταστάσεις – Βουτήχτηκε σε λάδι, καβάλησε μοντέλα και πόζαρε προκλητικά (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστό πως όταν η Κιμ Καρντάσιαν κάνει φωτογραφίσεις για να προωθήσει τα προϊόντα της καταφέρνει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν και την τελευταία της φωτογράφιση για την καμπάνια SKIMS, στην οποία άλειψε το σώμα της με λάδι και πόζαρε προκλητικά έχοντας στο πλευρό της μοντέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε στην ιταλική Vogue για το διαζύγιό της και το πώς το διαχειρίστηκε. Η 42χρονη παραδέχτηκε ότι ο πρώην σύζυγός της Κάνιε Γουέστ το τελευταίο διάστημα εμφάνιζε μια «αλλόκοτη» συμπεριφορά.

Τόνισε επίσης, πως η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η επιθυμία του να θέλει να αποβάλει τη μεγαλύτερη κόρη του, Νορθ από το σχολείο του, γιατί το χρώμα της δεν ταιριάζει στη «λευκή υπεροχή» που είχε ο ίδιος στο μυαλό του.

«Μερικές φορές, δεν έχεις επιλογή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε για τον τρόπο που χειρίστηκε η ίδια το διαζύγιό τους: «Θα βελτίωνα την κατάσταση αν το χειριζόμουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο; Όχι. Θα τα έκανα χειρότερα; Ναι».

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει απλά να συμβιβαστείς με το ότι δεν θα έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο. Πήρα ένα πολύ καλό παράδειγμα από τους γονείς μου σε όλο αυτό το θέμα. Και ήταν χρήσιμο. Οπότε, θέλω κι εγώ να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Νίκος Μουτσινάς: Φουλ ερωτευμένος… Με αυτόν τον άντρα έχει σχέση!

Latest

First Dates – Το χειρότερο ραντεβού που έχει γίνει: Δεν του άρεσε καθόλου και… ανυπομονούσε να φύγει – «Με κορόιδευε»