Κέιτ Μος: Χωρίς σοuτιέν στα 48 της σε πάρτι στο Λονδίνο

Η Κέιτ Μος έκανε ό,τι μπορούσε για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της στο πάρτι της Diet Coke στο Λονδίνο την Τετάρτη το βράδυ. Το fashion icon εμφανίστηκε στο πάρτι με ανεβασμένη τη διάθεση, τυλιγμένη με ένα μαύρο παλτό.

Το σούπερ μόντελ των 90’ς, η οποία είναι 48 ετών σήμερα, έχει πια τη θέση της Creative Director για τη Diet Coke από το φετινό καλοκαίρι. Με ένα διαφανές φόρεμα, το οποίο είχε ένα… αχανές ντεκολτέ έκλεψε την παράσταση στο πάρτι. Η Κέιτ Μος στάθηκε πλάι στα ντεκ του φίλου της DJ Fat Tony χορεύοντας ξέφρενα μπροστά σε ένα πλήθος που την επευφημούσε.

Το σούπερ μόντελ άφησε τα μαλλιά της λυτά και ξεσήκωσε τους φαν της καθώς το γυαλιστερό και ημιδιαφανές φόρεμα της, άφηνε το στήθος της να φαίνεται ξεκάθαρα ενώ λικνιζόταν στον ρυθμό της μουσικής.

Φωτογραφήθηκε με όλους, μοίρασε παντού χαμόγελα και δεν σταματούσε να πίνει και να γελάει. Μέγα λάθος της. Οταν, αργότερα, πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει, το μόνο που κατάφερε να πει ήταν «καλησπέρα κυρίες και κύριοι». Κοντοστάθηκε, κοίταξε με άδειο βλέμμα τον κόσμο, ξέχασε τα λόγια της και έκανε μια τεράστια παύση για να ελέγξει τα μηνύματα στο κινητό της.

Η Κέιτ Μος είχε καταφέρει να παραμείνει νηφάλια για 4 χρόνια από το ποτό. Ευτυχώς οι άνθρωποι της Coca Cola ήταν πλάι της και την βοήθησαν κακήν κακώς να ολοκληρώσει τον λόγο της ψιθυρίζοντας ό,τι έπρεπε να πει. Αμέσως μετά αποχώρησε από το πάρτι αφήνοντας το στήθος της ελεύθερο να φαίνεται και τους παπαράτσι να την ακολουθούν κατά πόδας.

Στο πάρτι έδωσαν το παρών η Δάφνη Γκίνες, κληρονόμος των Γκίνες και πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου, η Μαρία Ολυμπία και ο Ρόκο Ρίτσι, γιος της Μαντόνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : WP Pix / SplashNews.com / Ideal Image
Πηγή

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η Ιγγλέζου χωρίς μαγιό… ρίχνει το Instagram!

Πάνος Τριανταφύλλου: “Οι γιατροί μού είπαν: “Γίνονται και θαύματα”»… εξηγεί πως θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει